O casă veche de 130 de ani, care se vinde cu 3.000 de euro, a stârnit controverse în rândul internauților: „Cred că este o glumă!”

O casă veche de 130 de ani, care se vinde cu 3.000 de euro, a stârnit controverse în rândul internauților: „Cred că este o glumă!”
Sursa Foto: Facebook/ Vreau la Tara

Sunt mulți români care își doresc să renunțe la viața de la oraș pe liniștea de la țară, iar internetul este plin de anunțuri cu locuințe de vânzare.

De curând, un bărbat a postat pe Facebook că vinde o casă veche de 130 de ani, însă postarea sa a stârnit un val de reacții din partea oamenilor.

Vânzarea unei case vechi din Alba a stârnit controverse

Situată comuna Mogoș, județul Alba, căsuța a fost scoasă la vânzare la prețul de 3.000 de euro.

Se pare că nu suma locuinței i-a revoltat pe internauți, ci faptul că proprietarul a menționat că ea se vinde fără terenul din jurul ei.

„Am și eu o casă bătrânească de peste 130 de ani. Este foarte bine îngrijită nu plouă în ea și vreau să o vând. Menționez că vând doar casa nu și terenul la prețul de 3.000 euro”, se arată în anunțul postat pe grupul de Facebook „Vreau la țară”.

Sursa Foto: Facebook/ Vreau la Tara

Oamenii au reacționat imediat la postarea proprietarului

„Cu alte cuvinte, anunțul trebuia să sune așa: am un teren pe care mai am ceva ce mă incomodează, vă rog să mă scăpați de gunoi și să plătiți 3.000 euro”

„Vrea să facă curățenie pe banii clientului, că oricum nu se alege nimic de ea după ce o desface”

„Numai distrugerea azbestului costă mai mult de 3.000 euro. Acest produs trebuia înlocuit cu tablă, țiglă sau mai știu eu ce tipuri de învelitori”

„Păi ce să faci cu o casa fără teren, cine vrea să o cumpere și cum face ca să o renoveze sau să o construiască? Cum iese, cum intră, cred că este o glumă!”

„La 130 de ani sigur are părți putrede ascunse. Când te apuci să o desfaci, cade. Și eu am vrut să cumpăr o casă care era foarte bună. Mă costa doar 2.000 de euro casa, dar pentru demontare, transport și montaj trebuia să mai scot din buzunar încă 12.000 de euro. Mi-a trecut repede dorința de a o avea”, sunt câteva dintre comentariile internauților, notează playtech.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`