Actorul principal din serialul Better Call Saul, Bob Odenkirk, este rudă cu regele Charles

Actorul principal din serialul Better Call Saul, Bob Odenkirk, este rudă cu regele Charles
Actorul principal din serialul Better Call Saul, Bob Odenkirk, este rudă cu regele Charles, sursă foto: captură YT

Actorul Bob Odenkirk, faimos pentru rolul lui Saul Goodman, a descoperit că este vărul al 11-lea al monarhului britanic într-o emisiune de televiziune din SUA.

Vărul de gradul al 11-lea al regelui Carol al III-lea

Există foarte puține lucruri regale legate de Saul Goodman, personajul pentru care este cel mai cunoscut Bob Odenkirk. Dar, în ciuda faptului că este faimos pentru rolul avocatului alunecos din Breaking Bad și din Better Call Saul, actorul a descoperit de curând că este rudă cu regele Charles.

Serialul de televiziune din SUA, bazat pe genealogie, Finding Your Roots, a urmărit familia lui Odenkirk în urmă cu cinci generații și a descoperit că el este vărul de gradul al 11-lea al regelui Carol al III-lea.

În ciuda familiei sale care pare să fie din Chicago, experții în strămoși ai emisiunii au dezvăluit că cel de-al cincilea străbunic al actorului, Friedrich Carl Steinholz, s-a născut la Plön, Germania, în 1755. Inițial, Odenkirk nu a fost rpea impresionat.

„[Mă face să mă simt] ca o parte a istoriei din care nu credeam că fac parte, dar sunt american, nu sunt monarhist. Nu cred în asta”, spune Odenkirk.

„Înțeleg de ce societatea s-a construit în jurul monarhilor și liderilor, iar aceste titluri s-au transmis de-a lungul generațiilor. Înțeleg că asta trece prin fiecare societate, fiecare civilizație. Dar cred că am ajuns într-un loc mai bun cu democrația și ar trebui să continuăm pe acest drum.”

Cu toate acestea, a adoptat o abordare ușor diferită atunci când a fost informat despre legăturile sale cu regele – și a izbucnit imediat în râs.
„Ei bine, poate că mă răzgândesc în privința asta!” exclamă el. „Este atât de amuzant, omule. Oh, asta e o nebunie!”

Odenkirk a crescut într-o zonă din Chicago, fiind al doilea cel mai în vârstă dintre cei șapte frați născuți de Walter Odenkirk și Barbara Mary, catolici de origine germană și irlandeză. În 2021, s-a prăbușit din cauza unui atac de cord pe platoul serialui Better Call Saul și a supraviețuit doar datorită resuscitării efectuată de colegii de platou.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`