Șocul trăit de o mireasă la nuntă în clipa în care a văzut cine stă pe scaunul lăsat gol pentru fiul ei decedat

Șocul trăit de o mireasă la nuntă în clipa în care a văzut cine stă pe scaunul lăsat gol pentru fiul ei decedat
Sursa Foto: Facebook/ Love Adventured

Pentru că și-a dorit să-l aibă alături în ziua cea mare, o femeie a lăsat un scaun liber la nuntă pentru fiul său care s-a stins din viață la vârsta de 19 ani. Cu toate acestea, ea a avut parte de un șoc când a realizat că locul său a fost la un moment dat ocupat.

O mireasă a lăsat un scaun gol la nuntă pentru fiul ei decedat

Se pare că în ziua nunții șotul său i-a pregătit un moment cu adevărat special. Când Becky și-a îndreptat privirea către scaunul care ar fi trebuit să fie gol, un tânăr era așezat pe locul fiului său.

Mirele, Kelly Turney, a aranjat ca acest băiat să vină tocmai în Alaska pentru a ocupa acel loc. Aparent, el este cel care a primit inima lui Triston, fiul miresei, după moartea acestuia.

Organele tânărului fuseseră donate la cinci persoane diferite, salvându-le viețile, după ce acesta s-a stins din viață tragic la vârsta de 19 ani, în octombrie 2015.

Întreaga poveste a fost postată pe pagina de Facebook Love Adventured, împreună cu mai imagini.

Când a văzut cine participă la nuntă, femeia a izbucnit în lacrimi

Mai mult decât atât, tânărul a fost numit cavaler de onoare la nuntă, iar mireasa a avut ocazia să asculte inima fiului său cu un stetoscop.

„A fost cel mai uimitor moment din viața mea. Mi-am aruncat brațele în jurul lui și i-am spus că este cel mai mare dar din lume”, a spus Becky, notează mirror.co.uk.

Gestul mirelui a fost apreciat și lăudat de internauți: „Ești o persoană foarte specială, Kelly Turney. Vă doresc ție și frumoasei tale mirese mulți ani de iubire și fericire”, a scris o femeie pe rețelele de socializare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:17 - Ambasadorul României la ONU: Acțiunile Rusiei față de centralele nucleare civile ucrainene rămân profund îngrijorătoare. Acestea cresc gradul de risc al unui accident sau incident nuclear
21:16 - Ce sunt nevoiți să facă românii, urgent, dacă vor primi mesaje RO-Alert, că trebuie să evacueze locuințele în cazul unor viituri. Ce anume trebuie să conțină „bagajul de urgență”
21:02 - Care sunt cele două ingrediente secrete pe care bucătăresele din Maramureș le pun în murături? Trucul pentru murături delicioase
20:54 - ANM anunță „o vreme mai caldă decât în mod normal” în următoarele zile. Zonele în care sunt așteptate fenomene de instabilitate atmosferică (VIDEO)
20:36 - Daniel Buda (PNL): Cu siguranță, Klaus Iohannis are o experiență care poate să fie folositoare relațiilor internaționale ale României (VIDEO)
20:34 - Toni Greblă, despre adresa PNL privind candidatura lui Iohannis: BEC se va pronunța joi asupra lămuririlor solicitate / AEP rămâne neutră și nu va intra într-o dispută politică (VIDEO)
20:25 - Cum sunt atrași turiștii pe litoral în această perioadă? „Ne place, e liniște”
20:18 - Apele Române: O parte din viitură va fi atenuată în Serbia. Debitele vor putea să fie tranzitate în siguranță pe sectorul românesc al Dunării (VIDEO)
20:15 - Trei români se află pe lista Europol a celor mai periculoși infractori. Cine sunt aceștia și ce infracțiuni au comis
20:04 - Meterologii ne avertizează că vom avea parte de o iarnă complet neobişnuită. Câte grade vor fi în sezonul rece