Mircea Sandu, audiat la DNA în dosarul privind dezafilierea clubului Universitatea Craiova

Mircea Sandu, audiat la DNA în dosarul privind dezafilierea clubului Universitatea Craiova
Foto: evz.ro

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu a fost audiat  vineri dimineață la Direcţia Naţională Anticorupţie. În jurul orei 12:30, el a părăsit sediul DNA, unde a făcut declarații jurnaliștilor prezenți. „Noi ne susținem nevinovăția prin actele pe care le avem: statutul FIFA, statutul Federației. Într-un final vom vedea ce se întâmplă”, a declarat Mircea Sandu la ieșirea din sediul DNA.

Președintele FRF a acuzat presa că „are o parte de vină în toată problema asta”.

Președintele FC Oțelul, Marius Stan, a ajuns primul la sediul DNA din Capitală. Avocatul acestuia a precizat că Universitatea Craiova nu a făcut plângere penală împotriva lui Marius Stan, însă „pentru bunul mers al anchetei, s-a considerat la acest moment necesară punerea sub învinuire și a lui Marius Stan”. „Acest lucru a fost făcut pentru a i se putea lua declarații, iar în final poate fi transformat chiar în martor”, a mai spus avocatul.

Marius Stan, audiat la DNA

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_12115').select();" id="embed_text_12115" />
 

Şeful federaţiei este urmărit penal în dosarul privind dezafilierea clubului Universitatea Craiova. Alături de Sandu mai sunt urmăriţi penal și şeful ligii profesioniste de fotbal, Dumitru Dragomir, dar alţi 12 membri ai comitetului executiv al FRF.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`