Eduard Hellvig: Din perspectiva SRI, lupta anticorupție este o prioritate de ordin strategic (VIDEO)

Eduard Hellvig: Din perspectiva SRI, lupta anticorupție este o prioritate de ordin strategic (VIDEO)

Bilanțul DNA pe anul 2015 este unul impresionant, a declarat directorul SRI, Eduard Hellvig, care  a mai precizat că pentru instituția pe care o conduce combaterea corupției este o prioritate de ordin strategic.

”Vreau să vă transmit salutul și aprecierea colegilor mei cu ocazia sedinței de prezentare a bilanțului DNA pe 2015. Nu am venit aici ca un observator din afară. SRI este un membru al echipei care luptă contra corupției. Ne aflăm și în acest an la un bilanț impresionant, care se datorează mai multor factori între care opțiunea fermă a cetățenilor pentru independența justiției, combarea corupției, și egalitatea în fața legii. Activitatea DNA se află pe un trend ascendent, care confirmă importanța instituției. Din perspectiva SRI, lupta anticorupție este o prioritate de ordin strategic”, a declarat Eduard Hellvig.

Acesta a mai precizat că, în colaborarea cu DNA, SRI alocă resurse umane și procedurale de cel mai înalt nivel, iar standardul este unul ridicat și în teritoriu, nu doar la nivelul Capitalei. Acțiunile celor două instituții se completează reciproc, a mai susținut Hellvig.

”Succesul activităților de prevenire nu are impact media, dar e o misiune strategică pe care noi o îndeplinim”, a mai declarat șeful SRI.

Eduard Hellvig: Din perspectiva SRI, lupta anticorupție este o prioritate de ordin strategic

#DIRECT_ONE_opfheb#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`