Petre Tobă: Ar trebui consolidată colaborarea MAI – DNA. Am să cer DGA să facă toate eforturile pentru acest lucru (VIDEO)

Petre Tobă: Ar trebui consolidată colaborarea MAI - DNA. Am să cer DGA să facă toate eforturile pentru acest lucru (VIDEO)
Foto: Captură video

Ministrul de Interne, Petru Tobă, prezent la bilanțul DNA pe 2015 a explicat că instituția condusă de Laura Codruța Kovesi va beneficia de sprijinul ministerului pe care acesta îl conduce.

Motivul este simplu – „Aprecierea unanimă e că DNA a obținut în 2015 cele mai bune rezultate de la înființare. Nimic nu se compară cu confirmarea de la cetățeni. DNA e în topul instituțiilor în care cetățeanul are încredere”.

În plus, acesta este „al treilea an când MCV are referiri pozitive cu privire la lupta împotriva corupției”.

Petre Tobă: Ar trebui consolidată colaborarea MAI – DGA

#DIRECT_ONE_2y0gj6#

„Lupta anticorupție e rezultatul muncii în echipă. O echip de cercetare, documentare, administrare a probatoriului. Alături de procurori aduc contribuție instituțiile cu legătură. MAI este una dintre instituțiile care sprijină activ munca depusă zilnic. Suportul e manifestat direct. Aportul constă în sprijinul pentru realizarea acțiunilor, punerea la dispoziție a resurselor cercetărilor”.

Tobă a subliniat că ar trebui, însă, consolidată colaborarea MAI – DNA.

„Am să cer DGA să facă toate eforturile pentru acest lucru”, a subliniat acesta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`