Horia Constantinescu (ANPC), despre incendiul de la Ferma Dacilor: Nu mă consider vinovat cu absolut nimic. Am fost și la Notre Dame și aș vrea să cred că nu a ars din cauză că am vizitat această catedrală

Horia Constantinescu (ANPC), despre incendiul de la Ferma Dacilor: Nu mă consider vinovat cu absolut nimic. Am fost și la Notre Dame și aș vrea să cred că nu a ars din cauză că am vizitat această catedrală
Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Notre Dame, și-a apărat decizia de a promova produsele de la Ferma Dacilor printr-o postare din luna octombrie și spune că nu se consideră vinovat pentru tragedia din decembrie, transmite G4Media.ro.

„Nu mă consider vinovat cu absolut nimic”, spune Horia Constantinescu

Oficialul spune că prin postarea din octombrie a „promovat un produs românesc, nu structura de cazare, ci nişte jumări”

„Nu mă consider vinovat cu absolut nimic (…). Am fost şi la Notre Dame, de exemplu, şi aş vrea să cred că nu a ars din cauză că am vizitat această catedrală (…) Acolo au făcut reclamă foarte mulţi colegi, inclusiv ai dvs, şi nu cred că ar trebui în bloc să ne gândim la o părăsire a teritoriului României, într-o variantă de excomunicare, inclusiv religioasă”, a declarat Horia Constantinescu, vineri, într-o conferință de presă.

Șeful ANPC: „Nu demisia iau în calcul, sihăstria la un moment dat mă gândesc”

Horia Constantinescu a spus că nu ia în calcul să demisioneze.

„Nu demisia iau în calclul, sihăstria la un moment dat mă gândesc, în virtutea celor întâmplate, să mă duc în vârf de munte să rămân acolo”, a adăugat șeful ANPC.

Directorul general al ANPC, Paul Anghel, l-a completat: „Eu am încercat de câteva ori să îl chem la Athos împreună cu mine, dar nu a vrut să meargă, probabil că sihăstria vrea doar pe teritoriu naţional, nu vrea să îşi depăşească limitele astea”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”