Austria: Un șofer român s-a baricadat în cabina TIR-ului. A fost nevoie de intervenția trupelor speciale Cobra

Austria: Un șofer român s-a baricadat în cabina TIR-ului. A fost nevoie de intervenția trupelor speciale Cobra
Sursa foto: Pixabay.com

Un șofer român s-a baricadat în cabina TIR-ului, într-o parcare din Austria. Trupele speciale Cobra au intervenit pentru a-l extrage din autovehicul.

Cum s-a petrecut incidentul

Totul s-a petrecut miercuri în parcarea unei benzinării din apropierea autostrăzii Worgl, regiunea Tirol.

Între șoferul român și o femeie, care se pare că ar fi colega lui de echipaj, a izbucnit o ceartă. În jurul orelor 14:00, femeia a dat buzna în magazinul benzinăriei plină de sânge și panicată, potrivit Kronen Zeitung.

Un angajat de la stație a dat alarma, imediat. Mai multe patrule de poliție, grupul operativ Cobra și Grupul de Negociere de Vest al LPD Tirol s-au grăbit la locul indicat.

Românul s-a înjunghiat în piept

De teamă, șoferul român a închis ușile și a recurs la un gest disperat. El s-a înjunghiat în piept cu un cuțit.

„În jurul orei 16:00, serviciile de urgență au reușit, în sfârșit, să-l determine să părăsească singur vehiculul”, a comunicat Poliția, conform sursei citate.

Bărbatul a fost preluat imediat de un echipaj medical și transportat de urgență cu elicopterul la cel mai apropiat spital, în Innsbruck. Viața lui este în pericol, mai notează sursa citată.

„În prezent sunt în desfășurare investigații suplimentare asupra incidentului”, au transmis autoritățile.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
09:03 - Protest extrem: Un jurnalist și-a dat foc în fața Casei Albe
08:40 - Diana Șoșoacă organizează un miting în București după ce i-a fost respinsă candidatura la președinție
08:19 - Constanța: Două persoane, găsite inconștiente pe trotuar după ce au căzut de la etaj
23:52 - Alexandru Muraru (PNL): Planul pesedist ne arată că pericolul capturării instituțiilor statului e în plină desfășurare. Urmează zile de încercare pentru democrația din România
23:35 - Netanyahu spune că lui Macron și celorlalți lideri occidentali care cer embargo pe arme pentru Israel ar trebui „să le fie rușine”: „Rușinea lor va continua mult după câștigarea războiului”
23:12 - George Simion, după decizia CCR de a anula candidatura Dianei Șoșoacă: Orice român are dreptul constituțional de a candida și de a fi ales. Nicio instituție nu îi poate lua acest drept
22:49 - Nicolae Ciucă: „Pesediștilor care astăzi se bucură de decizia CCR le spun un singur lucru: românii înțeleg când cineva dorește puterea absolută în stat” / „PSD nu va scăpa de ceea ce se teme cel mai tare: de o confruntare cu mine în turul 2”
22:23 - Stelian Ion: Judecătorii CCR care au decis invalidarea candidaturii Dianei Șoșoacă trebuie să prezinte clar și în detaliu motivele / Este tot mai evidentă nevoia de reformă a CCR
22:01 - A fost contestată la CCR și candidatura lui Marcel Ciolacu
21:45 - PSD: Susținem dreptul oricărei persoane de a alege și de a fi aleasă. CCR trebuie să prezinte rapid motivele care au stat la baza deciziei de invalidare a candidaturii doamnei Diana Șoșoacă