Stațiunea din România cea mai aglomerată de Mica Unire. Odată cu ei au venit și problemele: „Partea electronică probabil trebuie redimensionată ca să facă față”

Stațiunea din România cea mai aglomerată de Mica Unire. Odată cu ei au venit și problemele: „Partea electronică probabil trebuie redimensionată ca să facă față”
Sursa Foto: Facebook/ Gino Libardi

Ziua liberă de Mica Unire a strâns foarte mulți turiști în Poiana Brașov, iar odată cu aglomerația au apărut și problemele. Sistemul pentru încărcarea online a cartelelor de transport pe cablu s-a blocat, drept pentru care turiștii au așteptat chiar și trei ore.

2-3 ore de stat la coadă în Poiana Brașov

Sute de turiști au așteptat la coadă ore în șir pentru a ajunge în vârful muntelui, conform observatornews.

Turiștii spun că au așteptat în jur de 2-3 ore pentru a lua cartelele, iar pentru a lua telegondola au așteptat în jur de 20-30 de minute.

În dimineața zilei de Mica Unire, sistemul de achiziționare online a ski-pass-urilor și a punctelor pe cartelă nu a funcționat.

„Partea electronică probabil trebuie redimensionat şi reilustrat tot serverul, progarmul ca să facă faţă la foarte multe solicitpri”, a spus Ioan Rufa, administrator instalații de transport pe cablu.

Miercurea brașovenilor a coincis cu Mica Unire

Ziua liberă de 24 ianuarie s-a nimerit cu „miercurea brașovenilor” care presupune o reducere de 50% pentru aceștia la transportul pe cablu între anumite ore. Pentru turiști, skipass-ul de o zi costă 200 de lei pentru adulți și 120 de lei pentru copii.

Aglomerația nu a lipsit nici de la Sinaia, unde au fost cozi care s-au întins pe sute de metri la telescaun.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`