Doi părinți condamnați la închisoare după ce și-au terorizat copilul gay ca „să devină heterosexual”: „Ori revii la normal, ori te arunc de la balcon”

Doi părinți condamnați la închisoare după ce și-au terorizat copilul gay ca „să devină heterosexual”: „Ori revii la normal, ori te arunc de la balcon”
Sursa foto: Pixabay

Doi părinți din Italia au fost condamnați la închisoare cu suspendare după ce și-au amenințat și umilit copilul gay cu scopul de a-l face „să devină heterosexual”, relatează Corriere della Serra.

Închisoare pentru cei doi părinți care și-au terorizat copilul gay ca „să devină heterosexual”

Mama copilului a fost condamnată la 1 an și 4 luni de închisoare cu suspendare, în timp ce tatăl a primit o pedeapsă cu suspendare de 2 ani. Cei doi au fost de acord să participe la ședințe de consiliere psihologică și l-au despăgubit pe adolescent.

Cei doi au fost acuzați de procurori că și-au supus fiul – în vârstă de 14 ani la acea vreme – la o listă lungă de hărțuiri. Cuplul a aflat de orientarea sexuală a copilului citindu-i jurnalul.

Pe una dintre pagini, adolescentul scrisese: „Îmi plac băieții, sunt gay”.

Vestea fost considerată o „rușine” și un „afront” de tatăl său, care a încercat în orice mod să schimbe orientarea sexuală a copilului, aplicându-i diverse pedepse (i-a confiscat telefonul și l-a forțat să alege pe jumătate dezbrăcat noaptea târziu) și bătându-l.

„Ori revii la normal, ori te arunc de la balcon”, i-ar fi spus tatăl

„Ori revii la normal, ori te arunc de la balcon”, i-ar fi repetat bărbatul. În plus, acesta și-a forțat fiul să se îmbrace ca un „băiat” și să facă „lucruri de băieți” – să își lase barbă și să curteze fete.

Timp de doi ani, între 2020 și 2022, adolescentul a fost supus de părinți la rele tratamente, iar în cele din urmă s-a adresat psihologului școlii, căreia i-a spus că tatăl său i-a dat termen de o lună să aducă o dovadă că s-a culcat cu o fată.

Cazul a ajuns în instanță, iar tatăl a fost acuzat de săvârșirea infracțiunii de rele tratamente, în timp ce mama copilului a fost inculpată pentru că a eșuat în a preveni abuzul fizic și psihologic.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)