Andreea Tonciu și-a prins soțul că intenționează să o înșele. Ce a găsit în telefonul acestuia (VIDEO)

Andreea Tonciu și-a prins soțul că intenționează să o înșele. Ce a găsit în telefonul acestuia (VIDEO)
Andreea Tonciu, concurentă la Survivor România 2022 și soțul ei, Daniel Niculescu / Foto: Instagram / Andreea Tonciu

Andreea Tonciu a fost, recent, invitată în podcastul „Vorba lu’ Jorge”, prilej cu care a vorbit despre cum și-a prins soțul, pe Daniel Niculescu, că vrea să o înșele.

Andreea Tonciu și-a prins soțul că intenționează să o înșele

Vedeta a povestit că, în urma unei vacanțe în Turcia, soțul ei a intenționat să o înșele cu o dansatoare cunoscută la hotelul în care au fost cazați. Totul s-a întâmplat în urmă cu 5 ani.

„După o ceartă extravagantă cu soțul meu, în care m-a împăcat nașa mea, s-a gândit el să-mi facă cadou o vacanță. Doar eu cu el (…) Din tot hotelul ăla, bărbatul meu s-a înhăitat cu un român care era cu amanta. Eu stăteam la plajă, îmi făceam programări la masaj, eu vedeam că lipsește bărbatul meu (…) Trece vacanța, eu dormeam pe mine, că așa dorm de fiecare dată, până când cineva îmi zice „trezește-te””, a povestit Tonciu.

@momente.de.neuitat #dianablogger #viral #vorbestedeschis #vorbestedeschis #romaniiingermania #vorbestemoldova #romaniiinlondra #bucurestiromania🇷🇴 ♬ original sound – Romania+Moldova

Ce a găsit în telefonul lui Daniel Niculescu

După reîntoarcerea din vacanță, Andreea Tonciu i-a controlat telefonul soțului în care a găsit mesaje date unei dansatoare de la hotelul din Turcia.

Mai mult, vedeta și-a dat seama că soțul ei intenționa să se ducă în Rusia, sa o revadă pe dansatoare

Ulterior, Andreea i-a dat mesaje fetei, de naționalitate rusă, în care a întrebat-o ce legătură are cu soțul ei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`