Momentul în care un curier fură telefonul din buzunarul unei femei, într-un mall din Capitală (VIDEO)

Momentul în care un curier fură telefonul din buzunarul unei femei, într-un mall din Capitală (VIDEO)
Sursa foto: Captura video

O femeie a rămas fără telefonul mobil după ce a așteptat să achite în faţa casei unui fast-food dintr-un mall din Sectorul 6 al Capitalei. Abia după ce au privit înregistrările video, polițiștii au constatat că cel care i-a sustras femeii telefonul  este un curier de foodelivery.

Cum a fost furat telefonul femeii

Luni, în jurul orei 14.15, poliţia a fost sesizată de către o femeie, prin plângere, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 12.40, în timp ce se afla într-un restaurant, din incinta complexului comercial AFI Cotroceni, din Sectorul 6, un bărbat i-ar fi furat din buzunar telefonul mobil, după care a fugit, potrivit stirileprotv.ro.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și în urma activităților efectuate, a fost depistat la scurt timp de la comiterea faptei, un bărbat, în vârstă de 42 de ani, ale cărui semnalmente corespundeau persoanei căutate. Cel în cauză a fost imobilizat și condus la sediul secției pentru audieri.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, față de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Telefonul a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`