Un șofer începător s-a înfipt într-un parapet metalic, în Olt. Circula cu 183 de km/h

Un șofer începător s-a înfipt într-un parapet metalic, în Olt. Circula cu 183 de km/h
Un șofer începător s-a înfipt într-un parapet metalic, în Olt. Circula cu 183 de km/h, sursă foto: Facebook

Un tânăr din Craiova, în vârstă de 30 de ani, șofer începător, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina, marți noapte, după ce a intrat cu mașina într-un parapet metalic. Accidentul s-a produs pe Drumul Expres 12, în afara orașului Balș, la ieșirea către comuna Morunglav.

Acul vitezometrului s-a oprit la 183 de km/h

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, pe DEx 12, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu un parapet metalic montat la ieșirea către Morunglav.
În urma evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Reprezentanții DRDP Craiova spun, într-o postare pe pagina de Facebook a instituției, că acul vitezometrului s-a oprit la 183 km/oră, tânărul aflat la volan fiind șofer începător:


„Ceață cu vizibilitate sub 200 de metri. Neadaptarea vitezei, acul vitezometrului s-a oprit la 183 de km/h.

Fără experiență, șofer începător. Toate sunt elemente care pot provoca o adevărată tragedie, din fericire azi-noapte singurele „victime” au fost mașina și elementele de siguranță ale drumului. Evenimentul a avut loc pe DEx12, nod Morunglav!”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`