Cum poți evita, de fapt, cozile uriașe la îmbarcarea în avion. Un pilot a făcut public „secretul”

Cum poți evita, de fapt, cozile uriașe la îmbarcarea în avion. Un pilot a făcut public „secretul”
Sursa Foto: Freepik.com

Cele mai bune sfaturi vin de la cunoscători, așadar un pilot a dezvăluit modul în care oamenii pot evita să stea la cozi uriașe în timp ce așteptă îmbarcarea în avion.

Trucul secret dezvăluit de un pilot

Aparent, acest lucru se poate rezolva cu ajutorul unei aplicații, mai exact FlightRadar, care poate fi descărcată gratuit. Pasagerii nu doar că vor avea parte de un zbor liniștit, ci vor scăpa și de eventualele situații stresante.

De asemenea, pilotul a precizat într-o postare pe TikTok că această aplicație le permite pasagerilor să urmărească aeronava. Astfel că, ei știu în timp real când are loc decolarea, aterizarea, dar și îmbarcarea.

Pentru cei care călătoresc des cu avionul, acest truc este cu adevărat important.

„EasyJet ne-a cerut să ne îndreptăm spre poarta 11 aici, la Aeroportul Belfast, pentru îmbarcare. Dar cine vrea să fie prima persoană care să le spună tuturor pasagerilor că această aeronavă nici măcar nu a plecat încă din Liverpool?

Toți acești oameni vor sta acolo pentru foarte mult timp. Va mai dura cel puțin o oră până când va sosi acest avion”, a susținut pilotul, potrivit The Sun.

Cum cumperi bilete ieftine de avion

Biletele achiziționate pe ultima sută de metri au, de obicei, un preț mult mai ridicat. Drept urmare, acestea trebuie să fie cumpărate cu până la patru luni în avans. În cazul celor care nu s-au hotărât încă unde vor să călătorești, ei pot cumpăra bilete mai accesibile și cu 21 de zile înainte.

Chiar dacă sărbătorile sunt un prilej potrivit pentru a pleca într-o vacanță, biletele de avion nu sunt tocmai accesibile. De aceea, cel mai indicat este să călătorești în afara sezoanelor de vârf. Mai mult decât atât, este de preferat să evităm zilele de luni, vineri sau duminică.

De asemenea, dacă datele de plecare și întoarcere sunt flexibile, este mult mai ușor să găsești bilete ieftine, deoarece oamenii pot alege perioada în care prețurile sunt cele mai mici.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`