Diana Buzoianu, despre cheltuielile cu deplasările lui Klaus Iohannis: Orice acțiune a sa din ultimii 4-5 ani este revoltătoare. Cu banii aceștia putea fi rezolvată problema transportului pentru elevi (VIDEO)

Diana Buzoianu, despre cheltuielile cu deplasările lui Klaus Iohannis: Orice acțiune a sa din ultimii 4-5 ani este revoltătoare. Cu banii aceștia putea fi rezolvată problema transportului pentru elevi (VIDEO)
Deputata USR Diana Buzoianu. Sursa foto: Diana Buzoianu / Facebook

Deputata USR Diana Buzoianu a vorbit despre cei 41 de milioane de lei cheltuiți cu deplasările externe ale lui Klaus Iohannis în 2023, marți, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin, și spune că o asemenea sumă putea fi folosită pentru rezolvarea unor probleme cum sunt cea a transportului pentru elevi sau cea a oamenilor care stau și astăzi în containere la Crevedia după explozia de la stația GPL.

Diana Buzoianu (USR), pe B1 TV: Orice acțiune a lui Klaus Iohannis din ultimii 4-5 ani este revoltătoare

Întrebată despre declarațiile Președintelui privind turneul african, deputata USR a spus: „Acum am aflat și eu ce a făcut de 41 de milioane. Mă gândeam acum că, știți, în timpul acesta, elevii trimit scrisori la Comisia Europeană, disperați că nu pot să își aibă transportul gratuit. Cu aceștia 41 de milioane se rezolva problema asta, de exemplu”.

„Nici cu oamenii care stau, de exemplu, astăzi, în containere la Crevedia, și problemele lor s-ar fi putut rezolva dacă erau cheltuiți banii aceștia, 41 de milioane de euro, de euro bănuiesc că este vorba în aceste vizite. Sigur, până la urmă e revoltător, adică orice acțiune a domnului Iohannis, în ultimii patru ani, cel puțin, cinci ani, este revoltătoare. Eu nu cred că a mai reușit să iasă vreodată public în fața oamenilor, în ultimii patru ani de zile, să scoată ceva care este relevant pentru oameni, pentru români”, a adăugat Diana Buzoianu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei