Specificul testului din aceste zile și zodiile vizate. Alina Bădic: Nu este chiar atât de simplu (VIDEO)

Specificul testului din aceste zile și zodiile vizate. Alina Bădic: Nu este chiar atât de simplu (VIDEO)

Fiecare relație pozitivă sau negativă are testele ei, iar în aceste zile este posibil să fim puși în situații în care vom aprecia foarte mult devotamentul oamenilor pe care îi considerăm prieteni, a declarat Alina Bădic, realizatoarea emisiunii „360 de grade”, marți, pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac.

Alina Bădic, despre specificul testului din acest e zile

„Fiecare relație pozitivă sau negativă are și ea testele ei, așa le identificăm, după test. Specificul testului zilele acestea este de a face apel la un soi de situație în care noi vom fi puși, în care vom aprecia foarte mult devotamentul prietenilor, sau devotamentul oamenilor pe care îi considerăm prieteni, mai bine zis, și s-ar putea să interacționăm cu oameni care ne vor dezamăgi sau care nu vor fi alături de noi în situații mai delicate și atunci este bine să ne facem că înțelegem ce vrea universul să ne arate”, a spus Alina Bădic.

„Nu înseamnă că o persoană care nu poate să susțină o cerință emoțională este o persoană rea, dar nici nu înseamnă că este o persoană pe care te poți baza la greu – și atunci, chiar dacă nouă ni se pare ușor, nu este totuși chiar atât de simplu să facem zilele acestea această împărțire a oamenilor pe categorii, dar nu mă refer aici la o împărțire mercuriană, adică concretă (…), este vorba despre o clasificare a oamenilor în funcție de modul în care noi alegem să consumăm energie cu ei. Pentru că s-ar putea să consumăm foarte multă energie cu oameni care nu merită, în loc să o consumăm cu oameni care merită”, a adăugat astrologul.

Zodiile vizate

„Vor fi vizați mai mult cei care au amprentă solară, adică Leii, Vărsătorii, evident, pentru că Soarele este în Vărsător, sau cei care se știu cu multe planete în Vărsător sau în casa a XI-a, sau cu Uranus pe ascendent, semnele fixe, în principiu, Taurii, Scorpionii sau cei care au multe planete în aceste zodii. Sunt mult mai vizați și ei au de înțeles ceva, nu este neapărat o filosofie, nu este ceva atât de dificil, dar totuși au ceva de înțeles. Repet, se descarcă și karmă zilele acestea”, a mai spus Alina Bădic.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)
17:58 - Anchetă în Iași după apelul suspect pe care l-a efectuat un copil de 13 ani la 112
17:56 - Tragedie la Gura Humorului. Un bărbat a murit, iar un altul se află în stare grav. Cum s-a petrecut accidentul
17:38 - Lăsați Ucraina să lovească în inima Rusiei, le cere Parlamentul European statelor UE într-o rezoluție adoptată joi