Alina Bădic, despre Luna plină de pe 25 ianuarie și relațiile-oglindă: „Pluto este o planetă foarte dură, te și șochează” (VIDEO)

Alina Bădic, despre Luna plină de pe 25 ianuarie și relațiile-oglindă: „Pluto este o planetă foarte dură, te și șochează” (VIDEO)

Pluto este o planetă foarte dură și te și șochează, a declarat astrologul Alina Bădic, realizatoarea emisiunii „360 de grade”, marți, pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac.

Alina Bădic, despre Luna plină pe 25 ianuarie

Astrologul a explicat că „25 ianuarie este o zi care încheie această buclă-portal care a început pe 11 ianuarie, deși tot anul 2024 și 2025 sunt ani-portali, dar există perioade și mai condensate din punct de vedere al descărcărilor karmice”.

„Aș vorbi puțin astăzi despre această Lună plină de pe data de 25 ianuarie, care are loc pe axa Leu-Vărsător, dar nu este Lună plină obișnuită, deoarece este o Lună plină care îl are în componența ei și pe Pluto. Pluto (…) este o planetă de mare forță, chiar dacă este o planetă pitică, ea este o planetă de o mare relevanță pentru noi, pentru că reprezintă forța psihică”, spune Alina Bădic.

„Atunci când o Lună plină are loc și pe conjuncția Soarelui cu Pluto, deci avem Luna opusă cu Soarele, Soarele în Vărsător, conjunct cu Pluto (…), vorbim despre descărcări karmice de mare amploare, care vizează în primul rând zona relațională. Ca atare, trebuie să fim foarte atenți să vedem ce tip de karmă descărcăm”, a adăugat ea.

Ce spune despre „relațiile-oglindă”

Întrebată ce înseamnă această sintagmă care în aparență sună frumos, Alina Bădic a explicat: „Sună foarte frumos, dar nu este chiar atât de frumos. De ce? Deoarece nu este chiar atât de plăcut să îți vezi greșeli care pot avea conexiune și cu vieți anterioare, care vin către tine într-o formă ușor agresivă, foarte explicită și foarte insinuantă, pentru că Pluto este foarte insinuant, ca și guvernator de Scorpion, te pișcă, spun eu, te mușcă într-un fel, adică este o planetă foarte dură, te și șochează”.

„Toate șocurile pe care le vom avea zilele acestea pe această Lună plină, pentru că deja a început portalul, sunt șocuri menite să ne atragă atenția asupra unor lucruri poate chiar urâte pe care ceilalți ni le fac nou”, a mai spus Alina Bădic.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)