Andreea Rabciuc, sportiva româncă dispărută acum doi ani în Italia, ar fi fost găsită moartă într-o fermă

Andreea Rabciuc, sportiva româncă dispărută acum doi ani în Italia, ar fi fost găsită moartă într-o fermă
Sursa Foto: Captură Video

După ce pe data de 12 martie 2022 Andreea Rabciuc a fost dată dispărută în Italia, acum ies la iveală noi informații.

La aproape doi ani de la dispariție ar fi fost descoperit cadavrul său în localitatea Montecarotto, în apropiere de casa în care fosta campioană a României la tir sportiv a locuit.

Noi detalii în cazul dispariției sportivei Andreea Rabciuc

De curând, anchetatorii străini au făcut o descoperire macabră într-o fermă aflată în apropiere de locul unde românca a dispărut.

Se pare că a fost găsit un cadavru, iar autoritățile au luat în considerare faptul că ar fi ea. Se spune că hainele s-ar potrivi cu cele pe care aceasta le purta în momentul dispariției.

Cu toate că inițial s-a crezut că ar fi fost vorba despre o răpire, cazul a luat o altă întorsătură mai ales după ce a fost găsit cadavrul necunoscut. În acest moment nu se cunoaște dacă este sau nu Andreea Rabciuc.

Iubitul tinerei, suspectul principal în acest caz

Ultima oară tânăra, care era împreună cu logodnicul ei, a fost văzută în zona fermei Montecarotto. Aparent acesta este suspectul principal în cazul dispariției, dar și alți doi prieteni.

Mama sportivei este sfâșiată de durere, iar cu ceva timp în urmă a postat și un mesaj pe rețelele de socializare.

„Dragostea mamei, unde ești? Te caut de un an și nu știu ce să fac, e imposibil să dispari așa! Ne-am despărțit cu promisiunea că ne vom auzi și ne vom vedea a doua zi… și apoi? Din păcate sunt sigură că cineva te-a rănit, e imposibil să nu iei legătura cu mine în tot acest timp”, a scris aceasta, notează cancan.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`