Ilie Năstase spune că Patrick Mouratoglou a dopat-o pe Simona Halep: „El i-a dat și a recunoscut prea târziu. Nu e vinovată ea, e vinovat cine i-a dat!”

Ilie Năstase spune că Patrick Mouratoglou a dopat-o pe Simona Halep: „El i-a dat și a recunoscut prea târziu. Nu e vinovată ea, e vinovat cine i-a dat!”
Simona Halep. Foto: Hepta - Abaca Press / Dubreuil Corinne/ABACA

Ilie Năstase consideră că Simona Halep a ajuns să fie târâtă într-un scandal de dopaj din cauza antrenorului Patrick Mouratoglou, care i-a dat suplimentul vinovat și care și-a recunoscut mult prea târziu greșeala.

Ilie Năstase, atac la Patrick Mouratoglou

„Trebuia să recunoască Patrick Mouratoglou, a recunoscut prea târziu. El i-a dat și a recunoscut prea târziu, după ce a fost suspendată.

Procesul s-a prelungit atât de mult, e aproape un an și jumătate. Ce știți dumneavoastră, asta știu și eu. (…) Până nu e judecată și nu i se spune ce s-a întâmplat, nu e vinovată ea, e vinovat cine i-a dat.

Ea a luat de la cineva, nu a luat după capul ei, așa, cineva i-a dat. Nu avea nevoie, în primul rând, pentru că era în primul tur, nu era în finală”, a spus Ilie Năstase, citat de Playsport.ro.

Mihai Rusu: Halep are 99% sunt șanse să nu fie achitată

Audierile de la TAS în acest caz vor avea loc în perioada 7-9 februarie. Halep a contestat aici suspendarea de patru ani primită de la ITIA. Tenismenul Mihai Rusu nu e deloc optimist în privința șanselor de reușită ale sportivei.

„99% sunt șanse să nu fie achitată. TAS-ul de obicei confirmă deciziile primelor instanțe!

Ea a atacat întotdeana, frontal, aceste instituții de control anti-doping, încât nu are circumstanțe atenuante să i se reducă din pedeapsă. Din contră, dacă le-a atacat, înseamnă ca va fi pedeapsa aceea de patru ani de zile.

Deci ea nu s-a arătat dispusă la un dialog cu aceste instituții și chiar să recunoască că a greșit. Ea atacă moralitatea și funcționalitatea acestor instituții care dirijează tot sportul din lume!”, a declarat Mihai Rusu pentru ProSport.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:52 - Alexandru Muraru (PNL): Planul pesedist ne arată că pericolul capturării instituțiilor statului e în plină desfășurare. Urmează zile de încercare pentru democrația din România
23:35 - Netanyahu spune că lui Macron și celorlalți lideri occidentali care cer embargo pe arme pentru Israel ar trebui „să le fie rușine”: „Rușinea lor va continua mult după câștigarea războiului”
23:12 - George Simion, după decizia CCR de a anula candidatura Dianei Șoșoacă: Orice român are dreptul constituțional de a candida și de a fi ales. Nicio instituție nu îi poate lua acest drept
22:49 - Nicolae Ciucă: „Pesediștilor care astăzi se bucură de decizia CCR le spun un singur lucru: românii înțeleg când cineva dorește puterea absolută în stat” / „PSD nu va scăpa de ceea ce se teme cel mai tare: de o confruntare cu mine în turul 2”
22:23 - Stelian Ion: Judecătorii CCR care au decis invalidarea candidaturii Dianei Șoșoacă trebuie să prezinte clar și în detaliu motivele / Este tot mai evidentă nevoia de reformă a CCR
22:01 - A fost contestată la CCR și candidatura lui Marcel Ciolacu
21:45 - PSD: Susținem dreptul oricărei persoane de a alege și de a fi aleasă. CCR trebuie să prezinte rapid motivele care au stat la baza deciziei de invalidare a candidaturii doamnei Diana Șoșoacă
21:27 - Lucian Romașcanu, după declarația lui Florin Roman privind decizia CCR: PSD nu are nicio implicare în justiție. Când ai dileme și dificultăți să îți vezi candidatul în finală, despre dl. Ciucă vorbesc, începi să dai rateuri de gândire
21:06 - Florin Roman (PNL): Eliminarea Dianei Șoșoacă din cursa pentru Cotroceni, făcută prin mâna majorității PSD din CCR, este o făcătură marca PSD
20:46 - Diana Șoșoacă, după ce i-a fost anulată candidatura la prezidențiale: „Mă sună foarte mulți din Sfatul Înțelepților, mă sună generali din armată. Este timpul să acționăm”