Cristi Chivu pleacă de la Inter. Motivul despărțirii și numele înlocuitorului

Cristi Chivu pleacă de la Inter. Motivul despărțirii și numele înlocuitorului
Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cristi Chivu se desparte de Inter Milano, acolo unde antrenează la juniori și la tineret din 2018. Românul a decis să plece de la Inter Primavera la finalul stagiunii.

Cristi Chivu pleacă de la Inter Milano

Cristian Chivu antrenează din 2018 la grupele de vârstă inferioare ale lui Inter, clubul cu care a câștigat Liga Campionilor ca fotbalist. Este în prezent la categoria Primavera 1, dar va părăsi echipa la finalul stagiunii întrucât își dorește o nouă provocare în cariera de antrenor, potrivit GSP.ro.

„Cristi Chivu se desparte de Inter la finalul sezonului, decizia îi aparține. Există și un înlocuitor pentru el. Cel mai probabil, echipa va fi preluată de Samir Handanovic, care a revenit la club după retragerea din cariera de jucător”, spun cei de la fcinter1908.it.

Contractul românului se încheie pe 30 iunie 2024.

„Contractul lui Chivu expiră pe 30 iunie 2024, iar în vară ar urma să facă pasul la un club mare. Câteva echipe, unele din Italia, iar altele din străinătate, s-au interesat deja de el în ultimele luni, dar românul a decis să rămână la Inter până la momentul potrivit”, notează și Gazzetta dello Sport.

Românul a câștigat titlul în Primavera în 2022

Cristian Chivu este „campion de iarnă” în Italia cu Inter Primavera, dar are un singur punct peste AS Roma.

Fostul căpitan al naționalei României a început să antreneze la Inter în 2018, când a preluat echipa de nivel U18. În 2019 a ajuns la U17, iar în 2020 a trecut la U18, cu care a jucat o semifinală de play-off pentru campionat. În 2022 a câștigat campionatul cu Primavera 1.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`