Donald Trump cere boicotarea Apple, după refuzul companiei să colaboreze cu FBI (VIDEO)

Donald Trump cere boicotarea Apple, după refuzul companiei să colaboreze cu FBI (VIDEO)
Foto: news.yahoo.com

Scandalul dintre Apple si FBI a ajuns si in atentia lui Donald Trump. Acesta a cerut boicotarea producatorului de telefoane mobile până când compania va debloca iPhone-ul unui autor al atentatului comis la San Bernardino în decembrie.

Apple refuza sa faca acest lucru chiar daca o instanţă din Statele Unite a cerut companiei sa acorde sprijin tehnic pentru FBI.

„Ce cred eu că trebuie să facem este să boicotam Apple, până când acceptă să le dezvăluie anchetatorilor FBI numărul de decriptare. Tim Cook vrea să ne dea o reprezentaţie, probabil ca să ne arate cât de liberal este el. Nu ţine. Boicotaţi Apple, până când furnizează informaţiile cerute”, a spus omul de afaceri.

Donald Trump cere boicotarea Apple, după refuzul companiei să colaboreze cu FBI

#DIRECT_ONE_cmmq6p#

Reactia politicianului american a venit dupa ce Apple a refuzat colaborarea cu FBI in cazul deblocarii telefonului folosit de unul dintre cei doi autori decedați ai atentatului de la San Bernardino soldat cu 14 morți.

Producatorul de telefoane mobile este in conflict cu FBI si cu Departamentul american al Justitiei, care ii cer fabricantului sa le livreze anchetatorilor solutii tehnice de decriptare a telefonului utilizat de Sayed Farook, unul din autorii decedati ai atentatului din decembrie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`