Conducerea unui club din Italia vrea să investească la Farul lui Hagi: „Face o treabă extraordinară la Constanța cu Academia lui”

Conducerea unui club din Italia vrea să investească la Farul lui Hagi: „Face o treabă extraordinară la Constanța cu Academia lui”
Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Farul lui Gică Hagi ar putea primi sprijin din partea fondului american de investiții 777 Partners, care deține și clubul Genoa. Informația a fost confirmată de Andres Blazquez, directorul general al clubului italian, care a declarat pentru GSP.ro că este într-adevăr interesat să intre în acționariatul actualei campioane a României.

Conducerea lui Genoa ar putea investi la Farul lui Hagi

Andres Blazquez a remarcat că Hagi „face o treabă extraordinară la Constanța cu Academia lui”.

„De doi ani am stabilit contacte, am primit referințe bune de la Răzvan Raț, cu care sunt prieten de zece ani. Și cu el m-am consultat când am decis să-l transferăm definitiv de la Juventus pe Drăgușin. El ne-a pus și în legătură cu Hagi.

Face o treabă extraordinară la Constanța cu Academia lui. Ne-ar interesa să intrăm în acționariatul Farului, așa am mai făcut și în alte țări, avem un portofoliu important. La un club din București e mai greu să ajungem, dar suntem deschiși la colaborări”, a declarat directorul general al lui Genoa pentru GSP.

Clubul Genoa este deținut de 777 Partners, un fond american de investiții care mai are în portofoliu echipe ca Standard Liege (Belgia), FC Red Star (Franța), Vasco da Gama (Brazilia) și Hertha Berlin (Germania)

Radu Drăgușin a fost cumpărat de Tottenham de la Genoa și a devenit cel mai scump jucător român

Internaționalul român a fost achiziționat de Tottenham de la Genoa pentru 25 de milioane de euro, dar înțelegerea cuprinde clauze de performanță ce pot urca suma la 30 de milioane de euro.

Radu Drăgușin a debutat între timp pentru Spurs, duminică, în remiza cu Manchester United de pe Old Trafford, scor 2-2. Noul fundaș din apărarea lui Ange Postecoglu a prins doar câteva minute, dar problemele din defensiva echipei i-ar putea facilita prezența în primul 11.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)