Anchetă la Spitalul Județean din Botoșani! Un pacient internat la Psihiatrie a fost bătut crunt / Bărbatul a stat ore în șir pe ciment

Anchetă la Spitalul Județean din Botoșani! Un pacient internat la Psihiatrie a fost bătut crunt / Bărbatul a stat ore în șir pe ciment
Sursa foto: Freepik.com

O anchetă de amploare a fost deschisă la Spitalul Județean din Botoșani, după ce un pacient internat la Psihiatrie în Ajun De Crăciun, în urma unei crize, a fost bătut crunt de alți pacienți.

Bărbatul a ajuns la Terapie Intensivă, după ce s-a ales cu o mână ruptă și vânătăi pe tot corpul. Acum, tatăl acestuia a depus o plângere la poliție, iar vinovații vor fi pedepsiți.

Bărbatul a fost bătut de mai mulți pacienți din spital

„Am primit telefon de la dumneaei că era de gardă, că băiatul a căzut în baie și și-a fracturat mâna dreaptă. M-am dus la ATI, nu am putut să vorbesc deloc cu el, era intubat”, a mărturisit Ion Budur, tatăl pacientului.

El a povestit că băiatul său a era plin de vânătăi și, după mai mult timp, i-a povestit că a fost bătut în baie de alți pacienți din spital.

„El a fost bătut în baie de mai mulți. Pe unul îl cunoaște. L-au lăsat acolo jos. Câteva ore a stat pe ciment”, a mai spus tatăl bărbatului, potrivit stirileprotv.ro.

Motivul pentru care pacienții l-au bătut crunt pe bărbat

Tatăl pacientului a mărturisit că bărbatul a fost bătut din cauza țigărilor, după ce i-ar fi dus un pachet fix în ziua cu pricina.

„Am făcut plângere la Poliție. A constatat și medicul legist că a fost bătut”, a mai spus Ion Budur.

„Verificăm persoanele implicate, atât personalul medical. Vom avea discuții și cu pacientul și cu toată lumea care este implicată în acest caz”, a declarat Monica Adăscăliței, managerul Spitalului Județean de Urgență Botoșani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`