"Așa face treabă distinsa familie Florin Pandele- Gabriela Firea": Starea dezastruoasă în care se află drumurile din localitatea condusă de soțul candidatei PSD la Primăria Capitalei (FOTO)

"Așa face treabă distinsa familie Florin Pandele- Gabriela Firea":  Starea dezastruoasă în care se află drumurile din localitatea condusă de soțul candidatei PSD la Primăria Capitalei (FOTO)

Nici nu a început campania electorală și candidații la Primăria Capitalei lansează atacuri la ceilalți politicieni înscriși în cursă. Spre exemplu,  Nicușor Dan, președintele Asociației Salvați Bucureștiul, sare la gâtul Gabrielei Firea. Acesta prezintă într-o postare pe Facebook starea dezastruoasă a drumurilor din comuna Voluntari, localitate condusă de soțul senatoarei PSD, Florin Pandele, menționând că „așa se face treabă” în „distinsa” familie Firea-Pandele.

„Așa face treabă distinsa familie Pandele-Firea în Bulevardul Pipera din Voluntari! Zilnic, 60.000 de oameni vin să lucreze în zona Pipera (comparabil cu toată populația municipiului Giurgiu). Rețeaua de transport a rămas însă la nivelul anilor 80. Se așteaptă până la 10 minute doar pentru a intra și a ieși în stația de metrou Pipera, în orele de vârf. Aș da un statut special platformei Pipera iar pentru o administrare mai unitară și mai eficientă aș trece-o integral la Primăria Generală (susțin desființarea celor 6 Primării de Sector). Avem nevoie de investiții serioase în infrastructură: drumuri, construirea de parcări publice, extinderea transportului public, pasaj pe sub calea ferată din Strada Petricani!”, a scris Nicușor Dan pe rețeaua de socializare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`