Cum arată un protest adevărat: Mii de locuitori ai Yemenului au ieșit în stradă împotriva acțiunilor Arabiei Saudite (VIDEO)

Cum arată un protest adevărat: Mii de locuitori ai Yemenului au ieșit în stradă împotriva acțiunilor Arabiei Saudite (VIDEO)
Foto: Captură video

Locuitorii din Yemen au ieșit în stradă, în capitala Sana, pentru a protesta împotriva agresiunii Arabiei Saudite asupra lor.

Mii de protestatari au fluturat steaguri și au scandat lozinci împotriva Arabiei Saudite, dar și SUA ori Israel. Manifestanții au făcut apel și la căderea monarhiei din Arabia Saudită.

Mii de locuitori ai Yemenului au ieșit în stradă fluturând steaguri și scandând lozinci împotriva acțiunilor Arabiei Saudite

#DIRECT_ONE_wj1dz7#

Vinerea trecută, avioanele Riadului au bombardat regiunea al-Mahrah de trei ori. De altfel, nu au fost ratate nici alte două zone din provincia Ma’rib, notează presstv.com.

Yemen, însă, răspunde prin uciderea a zeci de mercenari saudiți în provincia Jizan. De altfel, au fost distruse și mai multe vehicule militare saudite în diferite operațiuni.

Arabia a atacat militar Yemenul încă de la sfârșitul lunii martie a anului trecut. Peste 8.000 de persoane au fost ucise, printre care 2.236 de copii. Alte 16.015 persoane au fost rănite. De suferit au avut și mai multe spitale, școli și fabrici care au fost distruse.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`