Insula unde americanii se pot muta dacă Donald Trump câștigă alegerile: "Femeile pot face avort, musulmanii pot umbla liberi și singurele ziduri sunt cele care țin acoperișul casei tale"

Insula unde americanii se pot muta dacă Donald Trump câștigă alegerile: "Femeile pot face avort, musulmanii pot umbla liberi și singurele ziduri sunt cele care țin acoperișul casei tale"
foto: ferries.ca

Canadienii din insula Cape Breton au lansat o invitație pentru americanii care nu mai vor să locuiască în Statele Unite în cazul în care Donald Trump câștigă alegerile, informează businessinsider.com.

„Bună, americani! Donald Trump ar putea deveni președinte în țara voastră! Dacă asta se întâmplă și decideți să plecați naibii de acolo, vă sugerăm să vă mutați în insula Cape Breton”, este mesajul transmis de site-ul Cape Breton if Donald Trump wins (n.r – Cape Breton, dacă Donald Trump câștigă).

„Nu așteptați până ce Donand Trump este ales președinte pentru a găsi un loc în care să vă mutați!”,se mai arată pe portalul online.

Donald Trump este în cursa pentru obținerea nominalizării republicanilor, cu scopul de a putea candida la președenția Casei Albe.

Pentru a fi cât mai convingători, pe site sunt publicate mărturiile mai multor americani care deja locuiesc pe insulă. Aceștia din urmă au numai cuvinte de laudă despre sistemul de sănătate, frumusețea împrejurimilor, climă, dar și calitatea oamenilor.

„Da, este în Canada, dar Cape Breton nu e înghețat tot anul. Verile noastre sunt superbe”, se precizează în descrierea website-ului, cu mențiunea că temperaturile pot ajunge și la 26 de grade Celsius.

Celor care decid să se mute pe insulă li se promite posibilitatea de a-și achiziționa o casă în siguranță, datorită faptului că prețul locuințelor este printre cele mai bune din America de Nord.

De altfel, în prezentarea insulei se mai preciează că  „femeile pot face avort, musulmanii pot umbla liberi și singurele ziduri sunt cele care țin acoperișul casei tale, pe care ți-o permiți fără probleme. Adevărul e ca toată lumea e binevenită, indiferent de ideologie.”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`