Noi detalii în cazul celor două adolescente din Lupeni care s-au sinucis împreună / Ce arată datele expertizei medico-legale

Noi detalii în cazul celor două adolescente din Lupeni care s-au sinucis împreună / Ce arată datele expertizei medico-legale
Sursa foto: Captura video Antena 3

Două adolescente în vârstă de 15 ani s-au sinucis împreună sâmbătă, 9 decembrie, în municipiul Lupeni din Valea Jiului, aruncându-se de la înălțimea unui turn dezafectat de la o fostă fabrică din zona Vâscoza.

Cele două fete erau colege de clasă și au ales să își pună capăt zilelor într-un mod tragic. Ele au suferit multiple traumatisme, după ce au căzut pe caldarâmul și pietrele din jurul turnului.

Cele două adolescente ar fi consumat o substanță psihoactivă

Adolescentele de 15 ani care și-au pus capăt zilelor la începutul lunii decembrie ar fi consumat o substanță psihoactivă denumită popular „Cristal”, arată datele expertizei medico-legale.

„În organismul celor două fete s-a aflat o substanţă denumită clorometcatinonă, denumită popular Cristal. Cercetările în acest dosar continuă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, procurorul Robert Scorța, pentru Agerpres.

Având în vedere că urmărirea penală este în desfășurare, procurorii nu pot oferi mai multe informații despre incidentul de la Lupeni.

Expertiza medico-legală a fost efectuată de INML Cluj-Napoca.

Care a fost ultima dorință a fetelor din Lupeni

Înainte de a se sinucide, cele două fete au lăsat bilete de adio în locul incidentului și le-au spus părinților ce își doresc să scrie propriile cruci.

Pe biletele respective, adolescentele au scris că își doresc ca pe cruci să aibă scrise versurile artistului Osky.

După ce a aflat de tragicul eveniment, artistul și-a exprimat regretul printr-un mesaj dureros. El i-a încurajat pe tineri să vorbească cu cei apropiați atunci când se află într-un impas și nu să găsească soluții extreme.

Tocmai am văzut știrea despre cele două fete din valea Jiului care s-au sinucis și au lăsat un bilețel în care au precizat că ar vrea ca niște versuri dintr-o piesă de-a mea să fie pe cruce.

Vreau, în primul rând, să îmi transmit condoleanțele către familiile și apropiații fetelor. Aș vrea să aduc aminte tuturor persoanelor care mă ascultă faptul că indiferent de cât de grea devine viața sau cât de triști vă simțiți, nu sunteți singuri”, a scris Osky, pe Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`