Primul apel la 112 din seara incendiului din clubul Colectiv: "Tăbăcarilor, 7. Sunt sute de persoane înăuntru. Urgent, vă rog! Ambulanțe, ambulanțe" (VIDEO)

Primul apel la 112 din seara incendiului din clubul Colectiv: "Tăbăcarilor, 7. Sunt sute de persoane înăuntru. Urgent, vă rog! Ambulanțe, ambulanțe" (VIDEO)
Foto: stirileprotv.ro

La aproape 4 luni de la drama Colectiv, a apărut primul apel la 112 din seara tragediei. Un tânăr a sunat panicat la dispecerat și a anunțat evenimentul.

Operatoarea îi cere detaliile pe care tânărul, șocat, le comunica iar în discuție intervin Pompierii și Ambulanțele. Apelul a avut loc în seara de 30 octombrie, la ora 22 și 32 de minute, informează B1 TV.

Discuție apelant – operator 112:

– Incendiu! Incendiu în fabrica Pionierul!

– Unde? Pe ce strada?

– Strada Tabacarilor 7, incendiu în fabrica Pionierul!

– Tabacarilor 7?

– Tabacarilor 7, da, da. Sunt sute de persoane înauntru. Urgent, va rog! Ambulanţe, ambulanţe.

Ambulanța şi Pompierii intervin in discuţie

– Ambulanța: Trimitem şi noi!

– Pompieri: Trimiteţi!

– Ambulanța: Trimitem multe!

– Apelant: Haideţi, va rog frumos! Trimiteţi ambulanţe, sunt peste 50 de persoane ranite!

– Dispecerat: Am înţeles. Trimitem câte putem. Trimitem câte putem, da?

– Apelant: Da, da, da! Trimiteţi.

– La revedere, la revedere!

Primul apel la 112 din seara incendiului din Colectiv

#DIRECT_ONE_71pfwb#

În iadul dezlănţuit pe 30 octmbrie anul trecut în Clubul Collectiv 63 de oameni au murit. 27 au decedat în localul groazei, 24 în spitalele din țara iar alţi12 oameni dupa ce au fost transferaţi în strainatate.

Cei care au supravieţuit duc acum o luptă pentru recuperare. Tratamentul necesită timp, răbdare, medicamente costisitoare şi intervenţii chirurgicale..

9 dintre răniţii din Colectiv sunt acum la Eforie Nord, unde fac aerosoli, kineto-terapie, dar şi terapie hiperbară după momente în care nici morfina nu reuşea să le aline durerile.
Cezar, care are 32 de ani a suferit arsuri de gradul II și III pe aproape 40% din suprafaţa corpului, iar unele dintre rănile de la mâini încă îi sunt deschise.
Cât timp vor sta la Eforie, victimele incendiului de la Colectiv vor face zilnic ședințe de kinetoterapie.
Totul este posibil datorită bunăvoinței unei familii din Eforie Nord, care le asigură cazare și masă. Şi asta fără să ceară în schimb decât bucuria de a-i vedea pe tineri revenind la o viață cât mai aproape de normal.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`