Un microbuz cu 10 pasageri a rămas blocat sub un pasaj rutier din Arad / Șase persoane au fost rănite

Un microbuz cu 10 pasageri a rămas blocat sub un pasaj rutier din Arad / Șase persoane au fost rănite
Foto simbol: Inquam Photos / Octav Ganea

Un microbuz cu 10 pasageri s-a izbit miercuri, 10 ianuarie, de grinda unui pasaj rutier din Arad și a rămas blocat când a încercat să treacă pe sub acesta. În urma accidentului, șase persoane au fost rănite.

Accidentul a avut loc sub pasajul rutier peste calea ferată care leagă centrul municipiului Arad de cartierul Grădiște, potrivit Agerpres.

Șase persoane rănite în urma accidentului

În microbuz erau 10 persoane, iar șase dintre acestea au fost rănite din cauza impactului violent. Un bărbat de 25 de ani a fost transportat la spital, iar celelalte victime, care au fost rănite ușor, au primit îngrijiri medicale la locul accidentului, după ce au refuzat să fie transportate la o unitate medicală.

Pasagerii din microbuz au declarat că șoferul era atent la ecranul GPS-ului și nu a observat indicatorul care limitează înălțimea vehiculelor la doi metri pentru pasajul pentru trecerea sub pasaj.

Persoana transportată la spital este șoferul microbuzului, iar el va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`