Accidentul mortal din Maramureș a fost provocat de fiul unui fost primar din Cavnic. O tânără a murit într-un Porsche

Accidentul mortal din Maramureș a fost provocat de fiul unui fost primar din Cavnic. O tânără a murit într-un Porsche
Sursa foto: Shutterstock

Un accident grav a avut loc, luni dimineața, în Maramureș provocat de un șofer beat. O fată de 21 de ani a murit pe loc după ce mașina în care era a intrat într-un stâlp de electricitate. Alt tânăr, care era pasager, a fost transportat la spital cu răni grave. Doar șoferul vinovat, fiul unui fost primar din Cavnic, a scăpat teafăr.

Cum s-a produs accidentul

Accidentul s-a produs în jurul orei 7 dimineața. Tinerii se întorceau de la o cabană, iar într-o curbă periculoasă șoferul a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și a lovit întâi un plop, apoi un stâlp de electricitate, informează observatornews.

Echipajele medicale s-au deplasat de urgență la fața locului, dar nu au putut salva tânăra de 21 de ani. Șoferul avea o alcoolemie de 0,90 mh/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital și se află în afara oricărui pericol. I se vor preleva probe de sânge pentru a se stabili cu exactitate alcoolemia, dar și pentru a se vedea dacă a consumat și substanțe interzise.

Fiul unui fost primar din Cavnic conducea un Porsche Cayenne S din care a mai rămas doar un morman de fiare.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`