Înmormântare anulată după ce sicriul s-a pierdut. Rudele au primit vestea după 24 de ore

Înmormântare anulată după ce sicriul s-a pierdut. Rudele au primit vestea după 24 de ore
Sursa Foto: Freepik.com

O înmormântare care ar fi trebuit să aibă loc vineri, în Italia, a fost anulată din cauză că sicriul în care se afla persoana decedată s-a pierdut.

Incidentul s-a petrecut în Milano. Membrii familiei persoanei decedate au așteptat timp de 24 de ore la biserică, dar sicriul nu a mai ajuns și nu știau nimic despre locul în care se afla mașina funerară, informează știrileprotv.

Șoferul s-a abătut de la drum

Firma de transport nu l-a putut contacta pe șoferul care trebuia să aducă sicriul. În cele din urmă, șoferul a fost găsit în zona Fuisine din Valtellina și era blocat în zăpadă. Acesta aștepta pompierii pentru a-l ajuta, după ce a greșit drumul și a ajuns pe un drum secundar înzăpezit, unde nici rețeaua de telefonie mobilă nu are acoperire.

Șoferul a fost salvat de un echipaj cu snowmobil și a fost transportat la spital.

Membrii familiei îndoliați sunt furioși din cauză că șoferul s-a abătut de la drum pentru a-și rezolva o problemă personală, loc în care a rămas împotmolit.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
09:03 - Protest extrem: Un jurnalist și-a dat foc în fața Casei Albe
08:40 - Diana Șoșoacă organizează un miting în București după ce i-a fost respinsă candidatura la președinție
08:19 - Constanța: Două persoane, găsite inconștiente pe trotuar după ce au căzut de la etaj
23:52 - Alexandru Muraru (PNL): Planul pesedist ne arată că pericolul capturării instituțiilor statului e în plină desfășurare. Urmează zile de încercare pentru democrația din România
23:35 - Netanyahu spune că lui Macron și celorlalți lideri occidentali care cer embargo pe arme pentru Israel ar trebui „să le fie rușine”: „Rușinea lor va continua mult după câștigarea războiului”
23:12 - George Simion, după decizia CCR de a anula candidatura Dianei Șoșoacă: Orice român are dreptul constituțional de a candida și de a fi ales. Nicio instituție nu îi poate lua acest drept
22:49 - Nicolae Ciucă: „Pesediștilor care astăzi se bucură de decizia CCR le spun un singur lucru: românii înțeleg când cineva dorește puterea absolută în stat” / „PSD nu va scăpa de ceea ce se teme cel mai tare: de o confruntare cu mine în turul 2”
22:23 - Stelian Ion: Judecătorii CCR care au decis invalidarea candidaturii Dianei Șoșoacă trebuie să prezinte clar și în detaliu motivele / Este tot mai evidentă nevoia de reformă a CCR
22:01 - A fost contestată la CCR și candidatura lui Marcel Ciolacu
21:45 - PSD: Susținem dreptul oricărei persoane de a alege și de a fi aleasă. CCR trebuie să prezinte rapid motivele care au stat la baza deciziei de invalidare a candidaturii doamnei Diana Șoșoacă