Căutări disperate în Constanța: Doi pescari au dispărut noaptea trecută în timp ce se aflau cu barca pe lacul Siutghiol (VIDEO)

Căutări disperate în Constanța: Doi pescari au dispărut noaptea trecută în timp ce se aflau cu barca pe lacul Siutghiol (VIDEO)
Sursa foto: ziuaconstanta.ro

Doi pescari au dispărut în noaptea de duminică spre luni în lacul Siutghiol. La fața locului au intervenit de urgență echipaje ale ISU Constanța iar căutările sunt în desfășurare.

Cele două persoane sunt căutate de pompieri şi de scafandri. Până în prezent au fost găsite o barcă şi mai multe plase de pescuit.

Când s-a dat alerta

Ana Maria Stoica, purtătorul de cuvânt ISU Constanța, a precizat într-o intervenție pentru B1 TV că alerta s-a dat încă de duminică seara, când echipajele speciale au intervenit în căutarea celor dispăruți:

“La această oră, colegii mei de la Inspectorat sunt la fața locului cu o ambarcațiune și trei scafandri. Se execută operațiunile de căutare a  celor două persoane. Intervenim, de asemenea, și cu un echipaj de prim ajutor și o autospecială de stingere la această oră în zona în care au fost găsite aseară mai multe plase, de asemenea, barca celor doi. Apelul a venit în seara trecută, în jurul orei 23.00 de la un agent de poliție din zona localității Ovidiu iar la fața locului ne-am deplasat încă de seara trecută cu o autospecială de stingere, un echipaj de prim-ajutor și o ambarcațiune de la detașamentul port.

În sprijin tot seara trecută au fost colegii mei scafandrii cu o ambarcațiune. Au intervenit și seara trecută pentru căutarea celor două persoane. Au fost sistate căutările în jurul orei 2:00 azinoapte, din cauza condițiilor nefavorabile”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`