Ce decizie bombă a luat Cornel Dinicu imediat după tragedia de la Ferma Dacilor, în urma căreia opt persoane au murit

Ce decizie bombă a luat Cornel Dinicu imediat după tragedia de la Ferma Dacilor, în urma căreia opt persoane au murit
Sursa Foto: Captură Video/ YT

Cornel Dinicu a luat o decizie la care nimeni nu se aștepta, după tragedia care a avut loc la Ferma Dacilor.

Dinicu ar fi spus că vrea să îl adopte pe băiatul al cărui tată și frate geamăn au murit în flăcări, informează site-ul Știripesurse.ro.

Băiatul și mama lui sunt singurii care au scăpat în viață, din familia lor, în urma incendiului devastator. Tatăl acestuia era Lucian Ene, poreclit Pif, fost bodyguard al patronului.

Procurorii exclud ipoteza lansată de Dinicu

Legat de cauza incendiului, Cornel Dinicu a spus că el crede că ar fi vorba de o mână criminală.

Procurorii au exclus versiunile lui Dinicu, inclusiv cea a unei incendieri intenționate. Una dintre ipoteze, ar fi, de fapt, că focul a pornit de la un televizor lăsat aprins, care a suprasolicitat rețeaua proiectată în acte pentru o pompă de apă, nu pentru o pensiune.

În referatul cu propunerea de arestare a lui Dinicu, procurorii demontează un argument adus de acesta că erau fluctuații de tensiune și că depusese plângeri la Electrica.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare