Marius Humelnicu (PSD), despre incendiul de la Ferma Dacilor: „Sunt nemulțumit de această tragedie și de faptul că nu își fac treaba cei care lucrează la stat” (VIDEO)

Marius Humelnicu (PSD), despre incendiul de la Ferma Dacilor: Sunt nemulțumit de această tragedie și de faptul că nu își fac treaba cei care lucrează la stat (VIDEO)
Sursa Foto: Inquam Photos / Bogdan Buda

Deputatul PSD Marius Humelnicu a comentat în emisiunea Bună, România, cu Răzvan Zamfir și Radu Buzăianu, tragedia de la Ferma Dacilor. Acesta s-a declarat indignat de faptul că urmările incendiului au arătat că cei care lucrează la stat nu și-au făcut treaba:

“Când vedem că se întâmplă încă anomalii din acestea și tragedii după Colectiv în 2015. Acum suntem în 2023 și vorbim despre alt incendiu. Nu vreau să vorbesc de vina unui partid.

Sunt nemulțumit de această tragedie și de faptul că nu își fac treaba cei care lucrează la stat și într-adevăr ar trebui, așa cum a spus Marcel Ciolacu, modificată legislația astfel încât atunci când mergi la un control și vezi că nu sunt îndeplinite anumite condiții să poți să ai un termen limită, de două săptămâni, de o lună maximum…Înseamnă că cineva nu și-a făcut datoria…”.

Marius Humelnicu a pledat pentru înăsprirea legislației, astfel încât abaterile constatate de ISU să nu mai poată fi contestate la nesfârșit:

“Eu spun că legea nu este suficient de clară. De ce? Pentru că vin în control cei de la ISU și spun că ai niște abateri, nereguli. Du-le la îndeplinire! În cât timp? Păi tu le contești, dai în judecată și imediat peste un an, doi, trei, patru, cinci mai vedem ce se întâmplă. De aceea legea ar trebui să fie mai aspră”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)