Elon Musk, furios după roastul comediantului John Oliver

Elon Musk, furios după roastul comediantului John Oliver
Foto: Hepta.ro / DPA Images / Patrick Pleul

„Este destul de tragic să vezi un comediant altfel capabil așa cum este John Oliver devenind un nimic”, a scris Elon Musk pe X.
John Oliver a făcut un roast pe seama lui Musk, în decembrie.

Musk a scris marți că Oliver „nu mai este foarte amuzant în zilele noastre”

Comicul britanic l-a luat peste picior pe Musk într-un episod din emisiunea sa de la HBO „Last Week Tonight”. Episodul, intitulat „Elon Musk”, a aprofundat subiectul problemelor cu care se confruntă Musk și companiile sale, Tesla și X.


Nu este prima dată când Musk îl atacă pe Oliver pentru că și-a bătut joc de el. Musk a spus luna trecută că din punctul lui de vedere Oliver și-a pierdut talentul de comediant.

„Oliver a fost grozav în urmă cu câțiva ani, dar a încetat să mai fie amuzant când și-a vândut sufletul.” a scris Musk pe 19 decembrie.

John Oliver a spus că Musk se comportă ca un copil în timp ce suferă de criza vârstei mijlocii

John Oliver a râs de faptul că miliardarul care deține platforma X a fost în centrul atenției tot anul 2023: „Elon a făcut știri tot anul, de la lansarea test a celei mai puternice rachete construite vreodată până la faptul că săptămâna aceasta a trebuit să recheme în service 2 milioane de mașini din cauza unor probleme de siguranță. L-a provocat chiar și pe Mark Zuckerberg la o luptă în cușcă, la care Zuckerberg i-a răspuns: „Trimite-mi locația”.”, a spus Oliver.

„Și apoi, bineînțeles, există Twitter. El îl numește acum X, dar noi ceilalți îi spunem în continuare Twitter. L-a achiziționat oficial în urmă cu 12 luni și, de atunci, a avut parte de un fiasco după altul, cel mai recent fiind cel în care și-a exprimat pe Twitter acordul cu această postare antisemită care numește teoria marii înlocuiri a „adevărului real””, a spus el.

„Acest lucru a făcut ca mulți sponsori mari să fugă. Și apoi, în timp ce nega că ar avea conținut antisemit, Elon a decis să îi ironizeze pe sponsorii care au plecat”.

Oliver a difuzat apoi un clip dintr-un interviu în care Musk a spus că nu vrea ca sponsorii respectivi să fie prezenți pe platforma sa. „Dacă cineva va încerca să mă șantajeze cu publicitate? Să mă șantajeze cu bani? Du-te dracului”, a spus Musk în interviu. „Go. F-. Yourself. Este clar? Sper că da”.

Oliver a prezentat apoi poanta de final: „Este greu de spus ce este cel mai jenant aici: faptul că cel mai bogat om din lume joacă rolul de „nu te desparți de mine. Eu mă despart de tine’. Sau faptul că o face… în timp ce poartă o jachetă din colecția Ralph Lauren special croită pentru cei care suferă de criza vârstei mijlocii”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
08:12 - Ianis Hagi, înger și demon pentru Rangers la revenirea în prima echipă. A fost decisiv la scurtă vreme după intrarea pe teren, dar ulterior a primit roșu
07:52 - Cod portocaliu de inundații pe râurile din județul Galați: Sunt în pericol, din nou, aceleași localități inundate grav de viituri
07:44 - Ucraina poate produce patru milioane de drone pe an, a anunțat Zelenski. Țara cheltuiește pentru apărare aproximativ aproximativ 40 de miliarde de dolari.
07:32 - Viktor Orban, discurs dur în Italia, împotriva migranților, la adunarea Ligii lui Matteo Salvini: „Nu ne vom ceda ţara”
07:19 - Israelul este în alertă maximă pentru comemorarea din data de 7 octombrie, în timp ce escaladează conflictele din Gaza și Liban
23:48 - BEC a validat candidaturile lui Marcel Ciolacu și Ludovic Orban la alegerile prezidențiale. Deciziile luate cu privire la alte candidaturi analizate în ședința de duminică
23:27 - 11 victime după un accident violent între un microbuz și un autoturism, în Bihor
23:01 - A venit momentul pentru o încetare a focului în Gaza și Liban, i-a spus Macron lui Netanyahu după tensiunile recente. Ce i-a răspuns premierul israelian
22:36 - Rareș Bogdan: Numai poporul este îndreptățit să judece dacă o persoană poate deveni sau nu președinte. Nu CCR-ul dominat de magistrați „garantați de PSD”
22:26 - Cristina Prună: Decizia CCR riscă să pună în pericol democrația. Îl favorizează tocmai pe Marcel Ciolacu, care își dorește un adversar precum George Simion în turul 2 (VIDEO)