Vești bune pentru călători. CFR introduce un nou tren pe ruta Braşov – Bucureşti, imediat după Revelion. De unde poți achiziționa biletele

Vești bune pentru călători. CFR introduce un nou tren pe ruta Braşov – Bucureşti, imediat după Revelion. De unde poți achiziționa biletele
Sursa foto simbol: Inquam Photos / George Călin

Vești bune pentru cei care aleg să călătorească la munte cu trenul. CFR Călători va introduce suplimentar în circulaţie trenul IR 1636 Braşov – Bucureşti Nord, după Revelion, adică în data de 2 ianuarie 2024, informează G4media.

Când va pleca trenul din Brașov și la ce oră va ajunge în București

Trenul va pleca din stația din Braşov la ora 18:00 și ar trebui să ajungă la stația Bucureşti Nord la ora 20:34. În ceea ce privește opririle, acestea vor fi în staţiunile de pe Valea Prahovei şi va prelua fluxurile de pasageri estimate.

CFR recomandă călătorilor să aleagă atât trenurile Interregio, cât şi trenurile Regio înscrise în circulaţie şi care dispun de locuri libere.

Biletele pentru tren pot fi cumpărate online până la ora de plecare a trenului din staţie, în funcţie de numărul de locuri disponibile, dar pentru a fi sigur că prinzi loc și să se evite supraaglomerarea, CFR recomandă ca biletele să fie cumpărate din timp. De asemenea, ajută și compania să îşi dimensioneze cât mai bine capacitatea de transport, mai ales că sunt și sărbătorile, iar fluxul de oameni e și mai mare decât de obicei.

De unde pot fi cumpărate biletele de tren

Biletele în trafic intern pot fi cumpărate având următoarele opțiuni: online, de pe site-ul cfrcalatori.ro; din aplicaţia mobilă ‘CFR Călători bilete, de la automatele de vânzare bilete din gări; de la casele de bilete din gări.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`