Surse: Fiul unui șef din Armata României, mort în incendiul produs la Ferma Dacilor. A fost găsit carbonizat (VIDEO)

Surse: Fiul unui șef din Armata României, mort în incendiul produs la Ferma Dacilor. A fost găsit carbonizat (VIDEO)
Urmari ale incendiului de la "Ferma Dacilor, Tohani, jud. Prahova, 27 decembrie 2023. Inquam Photos / Bogdan Buda

În urma tragediei de la Tohani, județul Prahova, acolo unde a ars complexul turistic Ferma Dacilor, au murit șapte persoane. Conform site-ului Gândul, a șaptea victimă este Vlad Băiceanu, 21 de ani, student la Universitatea din București, care și-a pierdut viața carbonizat la Ferma Dacilor.

Tânărul era fiul generalului Petru Băiceanu, șeful Direcției Generale de Informații a Armatei, și al Elenei Băiceanu, directoare în Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).

Vlad Băiceanu era olimpic național. Din informațiile Gândul, generalul Petru Băiceanu a fost, marți, la locul tragediei.

Patronul, în stare de șoc. Nu a răspuns încă la întrebările anchetatorilor

Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, nu a răspuns la întrebările anchetatorilor și a menționat doar că este în stare de șoc, spun sursele G4Media.ro în contextul cercetărilor efectuate de autorități după incendiul tragic de la complexul turistic din județul Prahova.

Autoritățile au confirmat șapte decese după tragedia din Tohani și continuă căutările pentru depistarea celei de-a opta persoane dispărute, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, miercuri, în cadrul unor declarații de presă.

Cele trei variante luate în calcul care au dus la tragedia de la Ferma Dacilor

Anchetatorii iau în calcul trei variante pentru cauza incendiului, iar prima dintre ele este ca focul să fi pornit de la aparatele de încălzire, posibil reșouri, care erau băgate în priză la mansardă, mai spun sursele G4Media. Acestea au menționat că angajații pensiunii au vorbit, în cadrul audierilor, despre existența unor aparate de acest gen.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”