Fuego, dezvăluiri emoționante din perioada copilăriei. Lipsurile i-au marcat sărbătorile de iarnă artistului: „Tânjeam la cele două portocale”

Fuego, dezvăluiri emoționante din perioada copilăriei. Lipsurile i-au marcat sărbătorile de iarnă artistului: „Tânjeam la cele două portocale”
Sursa Foto: Facebook/ Paul Surugiu-Fuego

Pe numele real Paul Surugiu, Fuego se numără printre cei mai de succes artiști de la noi din țară.

De curând, cântărețul în vârstă de 47 de ani a făcut câteva dezvăluiri despre Crăciunul copilăriei și despre bradul argintiu pe care îl păstrează și în prezent.

Fuego, dezvăluiri despre anii copilăriei sale

În cadrul celui mai recent interviu, artistul a menționat că acum privește tot cu nostalgie, însă lucrurile nu au fost chiar perfecte, deoarece acei ani sunt văzuți și cu tristețe.

„Dacă acum aş închide ochii şi m-aş întoarce în timp parcă văd bradul nostru argintiu, întotdeauna bradul nostru argintiu pentru că l-am cumpărat cu ani în urmă şi îl păstrez şi astăzi, bomboanele pe care mama le achiziționa cu greu de la alimentara si eu furam bomboanele din staniol şi puneam în locul lor pietricele de la groapa de nisip, în staniol, ca să nu descopere mama foarte devreme că eu deja în două zile mâncasem bomboanele.

Revăd anii copilăriei mele cu bucurie dar şi cu tristeţe, pentru că am trăit foarte decent, iar mama a făcut tot posibilul şi tatăl meu, desigur, Dumnezeu să îl odihnească, să am o copilărie frumoasă. Tânjeam la cele două portocale pe care le aducea Moş Gerilă cu mari relaţii la alimentara. Tânjeam după 2 banane şi un kiwi, mama îmi făcea pâine prăjită pe plită, punea un pic de unsoare ca-n ardeal, şi după aia şi un pic de boia presărată pe ea şi eram fericiţi, domnule, şi nu aveam nevoie de ceva mai mult”, a spus Fuego.

Pentru Fuego decembrie este una dintre cele mai nostalgice perioade

În acest moment, Paul Surugiu se află într-un moment încărcat cu multe proiecte profesionale.

„Eu cred că perioada asta este o perioadă foarte nostalgică. Acum sunt în plin turneu naţional, sunt îmbrăcat pentru primul moment de scenă, intru pe scena mare, mă aşteaptă 8 sute de oameni care, atenţie, au cumpărat bilet. Să vină să mă vadă pe mine. Cred că cea mai mare realizare a mea este asta”, a mai declarat artistul, potrivit observatornews.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori