Supraviețuire ca prin minune. Cum a reușit un bărbat din Filipine să scape cu viață după ce a fost mușcat de un șarpe

Supraviețuire ca prin minune. Cum a reușit un bărbat din Filipine să scape cu viață după ce a fost mușcat de un șarpe
Sursa foto: Captură video/ YT

Un bărbat din Filipine a supraviețuit ca prin minune după ce a fost mușcat de un șarpe de 3 metri.

A mușcat șarpele pentru a scăpa cu viață

Un bărbat de 48 de ani care mergea cu motocicleta prin Antequera, din Filipine, a fost mușcat de un șarpe care a ieșit din pășune. S-a oprit pentru a aștepta să plece, dar reptila s-a îndreptat către el și l-a mușcat de mână, în timp ce se înfășura în jurul taliei lui, informează observatornews.

Bărbatul știa că dacă nu acționează într-un fel va muri, drept pentru ca a mușcat și el șarpele de gât pentru a slăbi strânsoarea.

„M-a muşcat de mână şi am dat drumul la motocicletă. Atunci coada sa s-a înfășurat în jurul taliei mele. S-a întâmplat atât de repede. Am crezut că o să mor dacă nu fac ceva. Și m-am gândit că singura mea șansă era să-i mușc gâtul ca să slăbească strânsoarea. L-am muşcat până i s-a desprins pielea. Și când pielea s-a desprins, i-am mușcat carnea. Abia atunci mi-a dat drumul”, a declarat bărbatul, de pe patul de spital.

Reptila a fost gătită pe grătar de săteni

Bărbatul a reușit să ajungă la cea mai apropiată casă pentru a suna după ajutor, chiar dacă a pierdut foarte mult sânge. El s-a ocupat să dea șarpele sătenilor pentru a-l găti.

Paramedicii l-au transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Filipinezul a fost norocos pentru că șarpele care l-a muscat de încheietură nu i-a perforat artele importante.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`