Premierul ungar Viktor Orban vorbește despre un "pact secret" turco-german pentru preluarea a 500.000 de migranți

Premierul ungar Viktor Orban vorbește despre un "pact secret" turco-german pentru preluarea a 500.000 de migranți
Foto: fresh24.ro

A fost realizat un „pact secret” între Berlin și Ankara privind imigranții, în care se vorbește despre transportarea a 400.000-500.000 de persoane direct din Turcia către Uniunea Europeană, informează MTI, potrivit Agerpres.

Informația privind înțelegerea dintre Germania și Turcia a fost transmisă de către premierul ungar Viktor Orban parlamentarilor din partidul său, Fidesz, în timpul unei reuniuni desfășurate miercuri.

Migranții vor fi acceptați nu doar în Germania, cât și în statele membre.

Chiar dacă pactul va fi pus în practică, acesta a mai spus că fluxul extrem de mare de imigranjți va mai continua și în anii viitori.

În plus, Recep Tayyip Erdogan exploatează criza refugiaților și șantajează Europa atunci când amenință că va deschide granițele către Europa pentru migranți, informează Armenpress.

„Putem deschide oricând porțile spre Grecia și Bulgaria și putem îmbarca refugiații în autobuze”, i-a răspuns Erdogan lui Juncker după ce acesta spusese că Turcia va obține 3 miliarde euro de la Uniunea Europeană în următorii doi ani și nu 6 miliarde euro, așa cum ceruse Ankara.

 

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`