Anna Lesko adoră Crăciunul! De la ce tradiții nu se abate niciodată cântăreața: „Așa am făcut în ultimii ani”

Anna Lesko adoră Crăciunul! De la ce tradiții nu se abate niciodată cântăreața: „Așa am făcut în ultimii ani”
Sursa Foto: Facebook/ Anna Lesko

Cunoscută pentru talentul ei muzical, dar și pentru priceperea în bucătărie, Anna Lesko așteaptă cu nerăbdare sărbătorile de iarnă. De curând, artista a dezvăluit că se pregătește temeinic ca totul să iasă perfect. Mai mult, aceasta a vorbit despre tradițiile de la care nu se abate niciodată.

Ce spune Anna Lesko despre sărbătorile de iarnă

În vârstă de 44 de ani, Anna Lesko se numără printre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. În cadrul celui mai recent interviu, cântăreața a fost întrebată cum arată pentru ea sărbătorile de iarnă ideale.

„Este destul de simplu la mine, sunt adepta atmosferei frumoase, calde, în familie, fie înconjurată de prieteni. Îmi place să gătesc, să miroasă a mâncare în timpul sărbătorilor de iarnă.

Mă pregătesc temeinic la capitolul culinar, nu-mi lipsesc anumite preparate orice ar fi, chiar dacă nu dorm noaptea.

La prima oră trebuie să fim la Bradul, să despachetăm cadourile, să comentăm pe tema a ceea ce a adus Moșul, când s-a prins că asta ne doream. Asta se întâmplă și de ziua cuiva, eu vreau ca omul să desfacă cadoul și să văd dacă i-a plăcut”, a declarat vedeta, potrivit viva.ro.

De la ce tradiții nu se abate niciodată vedeta

Cât despre tradițiile pe care le respectă, an de an, cu sfințenie, Anna Lesko a spus: „Bradul, trei cum am acum, îi împodobesc cu ceva timp înainte. Așa am făcut în ultimii ani. Pentru mine, pregătirile de Crăciun și Revelion sunt cele mai atente și făcute în detaliu, deoarece sunt foarte importante.

Împodobirea casei de jur împrejur, fac kraft-uri cu iz de sărbătoare pe care le așez prin casă. Totul se transformă în casa mea, nimic nu se pierde. Iubesc ca totul să iasă din mâna mea, să am vreme de pregătit kraft-uri, așa că îmi dau voie să fac asta câteva săptămâni. Și Adam se implică, a preluat pentru că m-a văzut pe mine”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)