Killa Fonic, mărturisiri neașteptate despre despărțirea de Irina Rimes / Ce a spus artistul: „Relația aia…”

Killa Fonic, mărturisiri neașteptate despre despărțirea de Irina Rimes / Ce a spus artistul: „Relația aia...”
Sursa foto: Colaj - Instagram - @killafonic & @irinarimes

Killa Fonic, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de trap din România, a făcut câteva mărturisiri neașteptate despre despărțirea de Irina Rimes, jurata de la Vocea României. De-a lungul timpului, Killa Fonic s-a făcut remarcat prin intermediul aparițiilor sale extravagante.

Totodată, artistul a atras generația Z prin intermediul repertoriului său și prin piesele lansate, printre care „Niciun glonț nu doare cât dragostea”, „Brasileira”, „NIMENI”, „ARD”, „Pietrificat” și „Piesa Noastră”, care este și o colaborare cu Irina Rimes.

Pe rețelele de socializare, Killa Fonic și-a creat o adevărată comunitate, fiind urmărit de peste 260.000 de persoane doar pe Instagram.

Ce a spus Killa Fonic despre despărțirea de Irina Rimes

Killa Fonic a fost împreună cu Irina Rimes, alături de care a lansat mai multe melodii în urmă cu 7 ani. După ce au anunțat că s-au despărțit, urmăritorii acestora au avut un val de reacții, multe dintre ele rămase sub semnul întrebării, pentru că cei doi nu au oferit prea multe informații despre separare.

În timpul unui concert din București, artistul a ținut să oprească prestația după ce a văzut că cineva ține un balon roșu în mână.

„N-am niciun balon, Irina este măritată(…). Am zis asta la două concerte, a doua zi pe TikTok lumea vorbea opusul. Eu sunt sigur acum, oricât de beți am fi, că înțelegeți, da? Relația aia s-a terminat în 2017, a fost atunci, acum suntem în alt an”, a spus artistul pe scenă.

În plus, Killa Fonic a cerut ca balonul roșu din public să ajungă la el, pentru a-l sparge, așa cum a făcut și la celelalte concerte pe care le-a susținut.

„Balonul ală l-ai primit cadou sau ceva? Îl iubești, ții la el, ai dori să îl păstrezi? Aș dori să îl aduci aici pe scenă ca să pot să îl sparg, cum am făcut și în alte concerte”, a mai spus el, potrivit protv.ro.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Killa Fonic (@killafonic)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră