Un trapper din București, reținut după ce și-a agresat iubita. Acesta i-a smuls o unghie

Un trapper din București, reținut după ce și-a agresat iubita. Acesta i-a smuls o unghie
Sursa foto: Instagram/ Yakki

Trapperul Yakki, pe numele real Duțoniu Mihai Denis, a fost reținut preventiv după ce și-ar fi agresat fizic iubita și ar fi distrus bunuri din locuința lor.

A urmărit-o în casa vecinei

Alarma a fost dată de un vecin care a auzit urletele femeii de pe casa scării și a sunat la 112. Polițiștii au vorbit cu iubita trapperului, Bâgu Anne Mary. Ea a spus că a fost agresată fizic după ce a izbucnit un conflict între ei din cauza geloziei, informează știrileprotv.

Bărbatul și-a lovit iubita peste față și i-a distrus mai multe bunuri. Ea a fugit la o vecină din bloc și s-a ascuns în dormitor. Dar, Yakki a urmărit-o, a spart ușa vecinei și a bătut-o iar pe iubita lui, cu piciorul.

„Autorul a urmărit-o, a pătruns în apartamentul vecinei, identificată ca fiind numita Otelea Diana, a lovit cu picioarele în ușa dormitorului până când a cedat, distrugând-o și ulterior a agresat din nou persoana vătămată, lovind-o cu piciorul”, au spus polițiștii, conform Gândul.

Fata nu a fost agresată pentru prima dată. Luni, 18 decembrie, trapperul i-a smuls o unghie de la mână.

„De asemenea, s-a mai stabilit faptul că, în urmă cu o zi, la data de 18.12.2023, persoana vătămata Bâgu Anne Mary, a mai fost agresată fizic de către autor, fiindu-i smulsă unghia de la degetul inelar al mâinii stângi”, au mai adăugat polițiștii.

Fata are nevoie de îngrijiri medicale

Ea a ajuns la spital unde a fost i s-a evaluat starea pentru că prezintă leziuni traumatice în urma lovirii cu un corp dur, iar medicii spun că va avea nevoie de circa 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Un ordin de protecție provizoriu a fost emis pe numele lui Yakki pentru 5 zile. El a fost arestat preventiv pentru 24 de ore și va fi prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sectorului 1 cu propunere legală. Anchetatorii cercetează cazul sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familia și distrugere.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:52 - Alexandru Muraru (PNL): Planul pesedist ne arată că pericolul capturării instituțiilor statului e în plină desfășurare. Urmează zile de încercare pentru democrația din România
23:35 - Netanyahu spune că lui Macron și celorlalți lideri occidentali care cer embargo pe arme pentru Israel ar trebui „să le fie rușine”: „Rușinea lor va continua mult după câștigarea războiului”
23:12 - George Simion, după decizia CCR de a anula candidatura Dianei Șoșoacă: Orice român are dreptul constituțional de a candida și de a fi ales. Nicio instituție nu îi poate lua acest drept
22:49 - Nicolae Ciucă: „Pesediștilor care astăzi se bucură de decizia CCR le spun un singur lucru: românii înțeleg când cineva dorește puterea absolută în stat” / „PSD nu va scăpa de ceea ce se teme cel mai tare: de o confruntare cu mine în turul 2”
22:23 - Stelian Ion: Judecătorii CCR care au decis invalidarea candidaturii Dianei Șoșoacă trebuie să prezinte clar și în detaliu motivele / Este tot mai evidentă nevoia de reformă a CCR
22:01 - A fost contestată la CCR și candidatura lui Marcel Ciolacu
21:45 - PSD: Susținem dreptul oricărei persoane de a alege și de a fi aleasă. CCR trebuie să prezinte rapid motivele care au stat la baza deciziei de invalidare a candidaturii doamnei Diana Șoșoacă
21:27 - Lucian Romașcanu, după declarația lui Florin Roman privind decizia CCR: PSD nu are nicio implicare în justiție. Când ai dileme și dificultăți să îți vezi candidatul în finală, despre dl. Ciucă vorbesc, începi să dai rateuri de gândire
21:06 - Florin Roman (PNL): Eliminarea Dianei Șoșoacă din cursa pentru Cotroceni, făcută prin mâna majorității PSD din CCR, este o făcătură marca PSD
20:46 - Diana Șoșoacă, după ce i-a fost anulată candidatura la prezidențiale: „Mă sună foarte mulți din Sfatul Înțelepților, mă sună generali din armată. Este timpul să acționăm”