Metoda de înșelăciune „Moș Crăciun”, care i-a lăsat pe români fără bani! Cum au fost păcăliți oamenii în Piața Sfatului din Brașov

Metoda de înșelăciune „Moș Crăciun”, care i-a lăsat pe români fără bani! Cum au fost păcăliți oamenii în Piața Sfatului din Brașov
Sursa foto: Pixabay

Fraudele sunt tot mai comune în perioada sărbătorilor, iar în Piața Sfatului din Brașov, Moș Crăciun a înșelat oamenii, lăsându-i fără bani. Poliția a fost sesizată cu privire la această situație alarmantă.

O nouă metodă de înșelăciune în Piața Sfatului din Brașov

Turiștii din Brașov, în special părinții cu copii, au fost în pericol să își piardă bani după ce un bărbat din Sibiu s-a costumat în Moș Crăciun și a ieșit pe străzi. Individul a încercat să îi convingă pe oameni să facă fotografii cu el, cerând în schimb o taxă. Bărbatul a profitat de inocența și entuziasmul copiilor.

Cetățenii au alertat autoritățile, raportând incidentul care a avut loc în Piața Sfatului. În final, individul care se deghizase în Moș Crăciun a fost reținut de forțele de poliție și sancționat cu amendă, scrie Spynews.ro.

Bărbatul a fost amendat

Autoritățile au emis un comunicat prin care îi avertizează pe locuitori să nu ofere bani și să nu susțină astfel de practici, deci să nu încurajeze cerșetoria.

Poliţiştii locali care asigurau ordinea şi liniştea publică în zona anterior menţionată au intervenit cu promptitudine, sancţionând contravenţional persoana în cauză cu amendă, conform prevederilor Legii nr. 61/1991(R)”, au transmis polițiștii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`