Bragadiru. În camera bătrânei care a vrut să-și otrăvească familia cu mercur s-au găsit obiecte pentru ritualuri satanice

Bragadiru. În camera bătrânei care a vrut să-și otrăvească familia cu mercur s-au găsit obiecte pentru ritualuri satanice
Sursa Foto: Freepik

Ancheta în cazul petrecut la Bragadiru, în care o femeie a fost acuzată și-a otrăvit familia cu mercur, scoate la iveală noi detalii extrem de intrigante.

Nepotul bătrânei în vârstă de 83 de ani furnizează noi probe în cercetarea făcută de polițiști. El a înregistrat video momentul în care bunica sa pune mercur în tocănița de cartofi, din care au mâncat apoi toți membrii familiei, mai puțin femeia.

”Era mama mamei, bunica, cine se gândea că o să mă omoare pe mine într-o zi cu mercur. Avem radiografii, suntem plin de așa ceva și eu și mama, și tata. Tata e plin, eu într-adevăr am mai puțin, am reacții adverse, am vomitat, am tremurat”, a declarat Răzvan, nepotul bătrânei, potrivit stirileprotv.ro.

Analizele medicale au stabilit că tatăl, de 48 de ani, ar fi fost supus unei intoxicații cu mercur de aproximativ o lună de zile, în timp ce fiul său de o săptămână. Metalul respectiv a fost identificat și în organismul mamei și al câinelui familiei, care ar fi fost otrăviți în același mod.

Femeia le-ar fi spus că nu vor mai fi în viață de Crăciun

Potrivit declarațiilor familiei, bunica obișnuia să îi amenințe în mod constant cu moartea, dar nu prea dădeau importanță vorbelor ei. În cele mai recente amenințări femeia îi avertiza că nu vor apuca sărbătorile.

În plus, în camera acesteia s-au găsit poze cu familia, lumânări și mai multe obiecte folosite, s-ar părea, pentru ritualuri satanice.

Politiștii au emis un ordin de protecție împotriva femeii care a fost internată la spitalul de Psihiatrie Bălăceanca.

Dacă se va dovedi că are discernământ, femeia de 83 de ani ar putea fi judecată pentru tentativă de omor dar şi pentru deţinere de substanţe toxice.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
09:03 - Protest extrem: Un jurnalist și-a dat foc în fața Casei Albe
08:40 - Diana Șoșoacă organizează un miting în București după ce i-a fost respinsă candidatura la președinție
08:19 - Constanța: Două persoane, găsite inconștiente pe trotuar după ce au căzut de la etaj
23:52 - Alexandru Muraru (PNL): Planul pesedist ne arată că pericolul capturării instituțiilor statului e în plină desfășurare. Urmează zile de încercare pentru democrația din România
23:35 - Netanyahu spune că lui Macron și celorlalți lideri occidentali care cer embargo pe arme pentru Israel ar trebui „să le fie rușine”: „Rușinea lor va continua mult după câștigarea războiului”
23:12 - George Simion, după decizia CCR de a anula candidatura Dianei Șoșoacă: Orice român are dreptul constituțional de a candida și de a fi ales. Nicio instituție nu îi poate lua acest drept
22:49 - Nicolae Ciucă: „Pesediștilor care astăzi se bucură de decizia CCR le spun un singur lucru: românii înțeleg când cineva dorește puterea absolută în stat” / „PSD nu va scăpa de ceea ce se teme cel mai tare: de o confruntare cu mine în turul 2”
22:23 - Stelian Ion: Judecătorii CCR care au decis invalidarea candidaturii Dianei Șoșoacă trebuie să prezinte clar și în detaliu motivele / Este tot mai evidentă nevoia de reformă a CCR
22:01 - A fost contestată la CCR și candidatura lui Marcel Ciolacu
21:45 - PSD: Susținem dreptul oricărei persoane de a alege și de a fi aleasă. CCR trebuie să prezinte rapid motivele care au stat la baza deciziei de invalidare a candidaturii doamnei Diana Șoșoacă