Al Ittihad, antrenată de Victor Pițurcă s-a calificat în grupele Ligii Campionilor Asiei

Al Ittihad, antrenată de Victor Pițurcă s-a calificat în grupele Ligii Campionilor Asiei
Foto: fanatik.ro

Victor Pițurcă și-a calificat echipa în grupele Ligii Campionilor Asiei după victoria din play-off contra echipei iordaniene Al Wehdat, informează Mediafax.

Al-Ittihad, antrenată de Victor Pițurcă și la care joacă și românul Lucian Sânmărtean a învins cu 2-1 în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei.

Sânmărtean a jucat titular în meciul de marți seara și a fost schimbat în minutele de prelungire ale meciului.

Oaspeții au deschis golul prin atacantul senegalez El Hadji Malik Tall în debutul partidei, în timp ce Gelmin Rivas a adus egalarea în minutul 21. Mukhtar Fallatah a calificat-o pe Al-Ittihad în grupe după golul marcat din penalty în finalul  primei reprize.

Echipa lui Pițurcă se va afla în grupa A a Ligii Campionilor, alături de Al Nasr Dubai din Emiratele Arabe Unite, Lokomotiv Taşkent  din Uzbekistan şi de Foolad Sepahan din Iran. Lokomotiv Taşkent va fi primul adversar pe care îl va întâlni pe 23 februarie.

Al Ittihad are în palmares două trofee ale Ligii Campionilor Asiei, câștigate în 2004 și în 2005, ultima adjudecată cu Anghle Iordănescu pe bancă.

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare
20:16 - Comisia Europeană va da undă verde la vânat lupi în România și alte state din UE. Cum poate acest lucru să afecteze românii
19:59 - Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”
19:57 - Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)