Radu Banciu, despre comentariul lui Ludovic Orban care îi dorește moarte unui primar de 75 de ani: Ăla era adversar politic. Dacă era de-al tău, putea avea și 125 de ani. Ai fi venit și ne-ai fi luat cu competența (VIDEO)

Radu Banciu, despre comentariul lui Ludovic Orban care îi dorește moarte unui primar de 75 de ani: Ăla era adversar politic. Dacă era de-al tău, putea avea și 125 de ani. Ai fi venit și ne-ai fi luat cu competența (VIDEO)

În emisiunea Lumea lui Banciu, de marți seara, jurnalistul Radu Banciu a discutat despre mesajul lui Ludovic Orban legat de un primar din Comuna Doicești, care se află în postul său de 34 de ani.

„In comuna Doicesti, judetul Dambovita, in „capul trebii” se afla de 34 de ani acelasi primar ( care se apropie de 75 de ani ). Mare lucru nu prea a facut pe acolo”, zice Ludovic Orban. mare lucru nu a făcut nimeni bă în politică. Mare lucru a făcut Brâncuși, nu voi politicienii. Mare lucru a făcut Vlad Țepeș. Așa ar vota românii, l-ar vota pe Vlad Țepeș, dovadă că e un pic de sânge.

Radu Banciu, despre comentariul lui Ludovic Orban care îî dorește moarte unui primar de 75 de ani

#DIRECT_ONE_1175gb#

„Dar, din 2200 de cetateni care se prezinta la vot, 416 sunt beneficiari ai ajutorului social, peste 100 sunt din familie, peste 100 sunt din „famiglie””- du-te bă la faianță la Medelin, și o să vezi tu acolo cu Famiglia, lasă Doiceștiul.

„inca vreo suta sunt membri PSD. Cum sa schimbi din functie aceasta relicva a regimului comunist prin alegeri intr- un tur?”a trecut el și de două tururi, nu numai de unul. Ia uitați-l. Zici că e Claudio Ranieri, antrenorul lui Leicester.
„Poate daca vine doamna cu coasa sau doamna cu catusele”, a scris curajosul Ludovic Orban pe Facebook.

Dacă se va aplica legea lui Dragnea, bine, dacă nu, tot bine…. Bună asta cu coasa. Ăla era adversar politic. Dacă era de-al tău, putea avea și 125 de ani. Ai fi venit și ne-ai fi luat cu competența. La fel și Geoană. Când el acolo a colcăit. Tot cu uleiul și cu zahărul a câștigat alegerile alea.

Dacă domnul Orban va înjura pe la televizor, e ok. Escrocii politici se vor bălăcări între ei, iar noi vom avea călușul în gură”, a comentat jurnalistul în emisiunea sa.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare
20:16 - Comisia Europeană va da undă verde la vânat lupi în România și alte state din UE. Cum poate acest lucru să afecteze românii
19:59 - Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”
19:57 - Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)