O mașină a intrat în coloana oficială a lui Joe și Jill Biden. Serviciul Secret a intervenit prompt (VIDEO)

O mașină a intrat în coloana oficială a lui Joe și Jill Biden. Serviciul Secret a intervenit prompt (VIDEO)
captură video Twitter @CollinRugg

Un autoturism a intrat într-un SUV parcat care făcea parte din coloana oficială a președintelui și primei doamne a SUA, Joe și Jill Biden, duminică, în Wilmington, Delaware, potrivit USA Today.

O mașină a intrat în coloana oficială a lui Joe Biden, în Delaware

Cuplul prezidențial participase la o recepție cu staff-ul de campanie în Wilmington, acolo unde se află sediul central al campaniei. După eveniment, Joe Biden s-a oprit pentru a discuta cu reporterii, care l-au întrebat de ce este în spatele lui Donald Trump în sondaje.

Biden le-a răspuns reporterilor că se uită la „sondajele greșite”. Câteva momente mai târziu, o mașină cu numere de Delaware a intrat într-un SUV parcat vizavi de sediul de campanie.

Când a avut loc accidentul, prima doamnă a SUA se așezase deja în mașina prezidențială, iar Joe Biden se afla lângă autovehicul.

Serviciul Secret l-a escortat pe Biden în mașină și s-a îndreptat spre autoturismul care lovise SUV-ul din coloana prezidențială.

Coloana a demarat peste câteva minute.

„Oh, Doamne!”, a strigat un bărbat care a văzut accidentul.

Joe și Jill Biden sunt în siguranță, a confirmat un martor Reuters.

Autoturismul argintiu care a produs accidentul a fost înconjurat de ofițerii Serviciului Secret, iar șoferul a ridicat mâinile sus.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`