Motivul pentru care un notar din Târnăveni și-a înjunghiat fosta iubită și s-a plimbat cu ea în mașină, pe străzi

Motivul pentru care un notar din Târnăveni și-a înjunghiat fosta iubită și s-a plimbat cu ea în mașină, pe străzi
captura video Facebook

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, notar în orașul Târnăveni, județul Mureș, este acuzat că și-a înjunghiat fosta iubită, apoi s-a plimbat pe străzi, cu ea în mașină, așteptând să moară…

Potrivit procurorilor, incidentul s-a petrecut sâmbăta trecută, seara, când cei doi s-ar fi întâlnit. Victima, o femeie de 38 de ani din Blaj, ar fi vrut să pună capăt relației pe care o avea cu notarul. Imediat ce s-au întâlnit, cei doi s-au urcat în mașină, și, după câțiva kilometri, femeia a fost atacată cu cuțitul.

Conform Parchetului de lângă Curtea de Apel Târgu Mureș victima a primit mai multe lovituri de cuțit care i-au pus viața în pericol. De asemenea, ea a fost rănită și la nivelul mâinilor, urmare probabil a încercării disperate de a se apăra.

S-a plimbat pe străzi, cu victima în mașină, așteptând să moară

Dar partea cea mai cumplită a incidentului de-abia urmează: după ce a rănit-o pe femeie, bărbatul ar fi mers în mașină cu victima mai mulți kilometri până când a fost oprit de un echipaj de poliție, eveniment care  i-a salvat viața.

În prezent, victima se află la Terapie Intensivă și medicii au transmis că – din fericire – este într-o stare stabilă.

Agresorul provine dintr-o familie respectabilă

Originar din Iernut, provenind dintr-o familie respectabilă, tatăl său fiind chiar ”cetățean de onoare al orașului”, agresorul este un notar cunoscut în orașul Târnăveni, unde, după cum spun vecinii, lucra cu fosta sa soție.

Și colegii de muncă ai notarului sunt în stare de șoc, mai ales că bărbatul nu ar fi avut nicio abatere disciplinară de-a lungul timpului.

Suspectul a fost arestat pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:15 - Sfârșitul unei călătorii cosmice sau începutul unui spectacol rar. Apropierea de Soare poate duce la distrugerea cometei Tsuchinshan-ATLAS
20:12 - Bombardamente în suburbiile capitalei libaneze Beirut. Israel anunță că a vizat sediul central al Hezbollah
20:07 - România, sub potop în acest weekend. Acestea vor fi cele mai afectate județe din cauza furtunii puternice
20:05 - Autorul jafului armat din Iași nu a fost găsit. Angajații băncii au apăsat târziu butonul de panică
19:32 - Ionuț Stroe, despre scenariul ruperii coaliției de guvernare: „Sunt tensiuni, sunt situații extrem de dificile, discuțiile aproape că nu mai există”
19:30 - Parada de 1 Decembrie ar putea fi mutată pe 30 noiembrie. Diana Stoica (USR): E o tâmpenie! Dacă ai o dată în care s-a întâmplat ceva, nu poți să muți parada doar pentru că nu te-a dus capul când ai comasat alegerile, să nu pui fix peste Ziua Națională (VIDEO)
19:20 - Ionuț Stroe, reacție după ce Iohannis a anunțat că nu candidează la parlamentare: „Subiectul pentru noi este unul închis” / „Am retras amendamentul tocmai pentru a nu se mai specula politic”
19:13 - Anchetă internă la o multinațională din Timișoara. O angajată s-ar fi sinucis
19:07 - „Este bună doar pentru petreceri”. Care a fost reacția unei turiste britanice după ce a fost sfătuită să nu viziteze România
19:00 - Dan Cristian Popescu (PSD): “Fiecare partid încearcă să facă o majoritate în jurul său la nivel local” (VIDEO)