Prinşi în flagrant lângă Ploieşti! Metoda prin care doi şoferi de TIR au făcut să ”dispară” o tonă de combustibil

Prinşi în flagrant lângă Ploieşti! Metoda prin care doi şoferi de TIR au făcut să ”dispară” o tonă de combustibil
Sursa Foto: Hepta.ro

Un film celebru la vremea lui se intitula ”Cum să furi un milion”, doi șoferi de TIR și-au pus în cap să-l reediteze într-o nouă variantă – ”Cum să furi o tonă de combustibil”…

Prinși în flagrant de jandarmi

Jandarmii prahoveni au prins în flagrant doi şoferi de TIR care furau combustibil dintr-o cisternă, transferându-l într-o alta.

Cei doi nu au pregetat să-și pună planul în acțiune, deși în conștiința publică încă mai sunt prezente urmările grave ale accidentului de la Crevedia, petrecut în condiții asemănătoare cu cele prezente în acest caz.

Până la sosirea jandarmilor, cei doi se mișcaseră destul de alert, reușind să sustragă aproape o tonă de combustibil lichid uşor.

Cum reușeau să fure combustibilul

Potrivit unei informări date publicităţii, joi, de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova, incidentul a avut loc în apropiere de Ploieşti.

”O patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova a surprins în flagrant, pe raza localităţii Brazi, doi şoferi a două autocisterne în timp ce sustrăgeau CLU (combustibil lichid uşor) dintr-un autotren, transferându-l în cisterna celui de-al doilea, prin ruperea sigiliului de siguranţă.

Ceasul electronic montat pe vanele autocisternei a indicat faptul că, până la sosirea jandarmilor, fusese transferată cantitatea de peste 900 litri CLU”, transmite Jandarmeria Prahova, potrivit news.ro.

Jandarmii au întocmit acte de sesizare pe care le-au înaintat Poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`